A Halo 2. szezonjának utolsó trailere felvezet egy simlis gonosztevőt is

A Halo 2. szezonjának utolsó trailere felvezet egy simlis gonosztevőt is

Joseph Morgan karaktere valószínűleg sok viszályt kavar majd a részek során.

A nagysikerű videójátékból készült adaptáció első évada hagyott némi kívánni valót maga után, és alighanem emiatt érezték úgy, hogy többet is ki lehetne hozni ebből a franchise-ból. A második évadot már hamarosan meg lehet majd tekinteni a Paramount+ kínálatában, éppen ezért egy újabb előzetessel örvendeztették meg a rajongókat. A folytatás legújabb kedvcsinálója egy kicsivel jobban bemutatja a Joseph Morgan által életre keltett James Ackersont, aki alapvetően a játék egyik különleges figurája. A videojáték-sorozatban Ackerson ezredes a felelős a Spartan-III projekt elindításáért, amelynek célja, hogy a Spartan-II egységnél gyorsabb és olcsóbb szuperkatonákat hozzon létre. Következésképpen az ő szemében minden katona csak egy statisztikai adat és a céljai elérése érdekében egytől-egyig feláldozhatóak. Éppen ezért gyakorlatilag egyfajta ágyútöltelékként használták őket a Szövetség elleni háborúban. Ackerson hataloméhsége miatt nem lenne véletlen, ha a sorozat kedvelői szemében egy roppant unszimpatikus karakter rajzolódna ki.

Ezeket olvastad már?

Amellett pedig, hogy valószínűleg egy minden lében kanál, negatív szereplővel gazdagodik az élőszereplős széria, a látványra is érdemes odafigyelni, mert bitang jól festenek az összecsapások és az idegen lények elleni háború is a következő szintre lép.

A Halo 2. évadának alighanem utolsó trailerével hangolódhatunk a sorozatra, amely a Paramount+-on debütál majd február 8-án:

Kövess Minket!



Gamer szótár