Befutott a Gru 4 előzetese, de egyeseket sokkolt a karakter magánélete

Befutott a Gru 4 előzetese, de egyeseket sokkolt a karakter magánélete

Sokan imádják a Gru-franchise-t, és az új trailert is nagy érdeklődés övezi, egy dolog miatt biztosan.

Egy kicsit még odébb van a Gru negyedik részének a bemutatója, hiszen csak a nyáron ülhetünk be rá a mozikba, viszont addig legalább elmerülhetünk az első kedvcsinálójában. A jó hír az, hogy most már szinkronosan is megtekinthetjük a videót, és betekintést kaphatunk, hogy mi is vár ránk az új kaland során.

A 2010-ben debütáló Gru elég gyorsan meghódította a rajongók szívét és az egyik legnépszerűbb animációs filmsorozattá vált – és többek között ennek köszönhetően ismerhettük meg jobban a spinoffokban a minyonokat is. Az első felvonást követően már túl vagyunk két folytatáson is, és majd másfél évtizeddel a legelső premiert követően jön az újabb epizód. Az új trailer viszont egyeseket lesokkolt – és most kapaszkodj meg –, mert alig akarják elhinni, hogy Gru szexuális aktust létesített a feleségével, Lucy Wilde-dal, és ebből megszületett gyermeke, Gru Junior.

Ezeket olvastad már?

A történet ugyanis alapvetően egy gonosztevőről, név szerint Gruról szól, akinek az egész élete fenekestül felfordul, amikor három árva kislány „apukájává” válik. Ezt követően ahogy telt-múlt az idő, a szerelem is rátalált, mostanra azonban már saját gyerkőce is van, ez viszont alaposan felbolygatta az internet lakóit.

„GRU A KÁNON SZERINT IS SZEXELT” - írta egy X felhasználó, miközben posztolta az új trailert, amire aztán számtalan komment és megosztás érkezett.

Azt már talán mondanunk sem kell, hogy mi keltette fel a legtöbbek fantáziáját ebben a témában, de az orra alakján túl egyeseket az is megdöbbentett, hogy a főszereplő már házas.

A Gru negyedik része július 4-én debütál a hazai mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN