Olcsón megúszta a kábszerezést a bíróságon a Peaky Blinders sztárja

Olcsón megúszta a kábszerezést a bíróságon a Peaky Blinders sztárja

Többek között cracket és kokaint találtak a Peaky Blinders színésze, Paul Andersonnál, akinek ezért a bíróságon is meg kellett jelennie.

Paul Anderson Arthur Shelby-t alakítja a népszerű Peaky Blinders sorozatban, amely ugyan már véget ért, de egy mozifilm munkálatainak már nekiláttak. Most viszont nem emiatt került a középpontba, hanem mert drogot találtak nála, és ezért pénzbírságra ítélték.

Kevin Kendridge ügyész azt állította, hogy Andersont a Boxing Dayen kapták el és találták meg nála az illegális anyagokat. A Daily Mail beszámolója szerint a rendőrséget az otthona közelében lévő kocsmához hívta az üzletvezető, akinek azt mondták, hogy a mozgássérült WC-ből erőteljes crack és kokain illat csapta meg a helyiek orrát, miután Anderson elhagyta a helyet.

Ezeket olvastad már?

A 48 éves színész csütörtökön jelent meg a Highbury Corner-i bíróságon, és miután mind a négy vádpontban – miszerint A osztályú crack és kokain, valamint B osztályú amfetaminok és két C osztályú, vényköteles szert találtak nála – bűnösnek vallotta magát, amiért végül összesen 1345 font (615 ezer forint) pénzbírságot kapott. A hírek szerint Anderson gyakorlatilag egy villámlátogatást tett a bíróságon, és a rövid védőbeszédet követően megerősítette a személyazonosságát és a lakcímét. A védőbeszédnek része volt az is, hogy az ügyvédje elmondása alapján, a színész időnként belebújik a szerepébe publikusan is, hogy örömet szerezzen a rajongóknak, akik felismerik őt.

„A vádlottat egy nagyon népszerű szerepe kapcsán ismerik fel az emberek, amelyet egy közelmúltbeli televíziós sorozatban játszott. Ez sűrűn megtörténik, és ő mindent megtesz, hogy a műsor rajongóinak a kedvében járjon azzal, hogy belebújik a karakterének a bőrébe. Azon a bizonyos Boxing Dayen is ez történt, de szerencsétlen helyzetbe került, mert megkínálták, és bár lehetett volna benne ennyi lelki erő, hogy nemet mondjon, ez nem történt meg.”

Kövess Minket!



Gamer szótár