George R. R. Martin elárulta, hogy három animációs Trónok Harca sorozat is készül

George R. R. Martin elárulta, hogy három animációs Trónok Harca sorozat is készül

A Trónok harca-univerzum hamarosan izgalmas tartalmakkal bővül.

George R. R. Martin – a legendás író és forgatókönyvíró – a napokban egy blogbejegyzés keretében áradozott a Netflixen bemutatásra került A kék szemű szamuráj animációs sorozatról, és ennek kapcsán vázolta fel a saját animációs sorozataival kapcsolatos terveit, melyen a Trónok harca világában játszódnak. A Trónok harca sorozat az egyik legjelentősebb fantasy alkotás, melynek hírnevén a közönséget megosztó 8. évad sem tudott rontani. Olyannyira, hogy a 2022-ben kiadott előzményként szolgáló Sárkányok háza is hatalmas sikernek örvend – már készül is a második évad.

Martin a bejegyzésében azt is elárulta, hogy jelenleg három animációs sorozat van készülőben, melyek mind ebben az univerzumban játszódnak, köztük az eredeti tervek szerint élőszereplős Nine Voyages.

„A NINE VOYAGES-t, a Tengeri Kígyó legendás utazásairól szóló sorozatunkat, élőszereplőről animációra váltjuk át. Ez egy olyan lépés, amit teljes mértékben támogatok. A költségvetési megszorítások valószínűleg rendkívül drágává tették volna az élőszereplős verziót, hiszen a show fele a tengeren zajlott volna, és minden héten más kikötőket kellett volna létrehozni" – írta.

A másik két szóban forgó sorozat jelenleg ismeretlen, és semmit nem tudni róluk. Úgy gondolom, hogy a HBO és Martin közös munkájában nem fogunk csalódni – úgy ahogyan eddig sem –, főleg ha olyan sorozatokat tartanak követendő példának, mint  A kék szemű szamuráj.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!