Heti akciós LoL-skinek: Egy Ultimate hőskinézet is olcsóbb lett, erről ne maradj le!

Heti akciós LoL-skinek: Egy Ultimate hőskinézet is olcsóbb lett, erről ne maradj le!

Ezúttal tényleg kitett magáért a League of Legends akciós skinjeiért felelős csapata.

Január utolsó nagy akciózása vár téged a League of Legends kliensében, azaz újra itt van 15 olyan hőskinézet, amit olcsóbban vásárolhatsz meg a következő napokban. A Riot Games ezúttal olyan dolgot tett, amit az elmúlt években mindössze néhány alkalommal: az egyik Ultimate kategóriába sorolt skin árcédulájára véstek fel egy kedvezményes összeget. Mivel csak limitált ideig lehet lecsapni erre a remek ajánlatra, ezért mindenképpen siess, nehogy lemaradj róla. 

Ezeket olvastad már?

Néhány hős is olcsóbb, de minek?

Még mindig nehéz azt megérteni, hogy miért csak az RP-s árát viszik le a kiválasztott karaktereknek. A 166 játszható bajnokból mindössze 5-öt lehet Riot Pontokból olcsóbban megkaparintani. Mivel kék esszenciából (szinte) pillanatok alatt megszerezhető az összes hős, ezért ennek a lehetőségnek továbbra sincs sok értelme.

  • Rakan - 352 RP (-60%)
  • Skarner - 528 RP (-40%)
  • Maokai - 352 RP (-60%)
  • Kog'Maw - 396 RP (-55%)
  • Olaf - 316 RP (-60%)

Az akciós skinekre nem lehet panasz

Összességében olyan "hű, de jó" kedvezményekkel nem találkozhatsz, de mindent elhomályosít az, hogy egy alapból 3250 RP-be kerülő Ultimate skint húzhatsz be mindössze 2450 RP-ért. Ez tényleg egy nagyon egyedi és különleges ajánlatnak számít, korábban a Gun Goddess Miss Fortune és DJ Sona kapott hasonló "faragást" az árára.

Az alábbi galériában mind a 15 akciós hőskinézetet megtalálod a pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.