Női főszereplővel jön az új Karib-tenger kalózai, fel is háborodtak a rajongók

Női főszereplővel jön az új Karib-tenger kalózai, fel is háborodtak a rajongók

Egy ideje már semmit sem lehetett hallani a projektről és úgy tűnt kukázzák a filmet, de a Disney mégis ragaszkodik a koncepcióhoz.

A Karib-tenger kalózai nemcsak bitang népszerű, hanem kereskedelmileg is az egyik legsikeresebb filmes franchise. Amikor Johnny Deppet kirúgták, felröppentek a hírek egy női főszereplővel készülő rebootról, és a stúdió első körben Margot Robbie-t szerette volna megnyerni magának a projekthez. A nem várt problémák miatt nem úgy történtek a dolgok, ahogyan azt a vállalatnál elképzelték, ezért jegelték az ötletet. Ráadásul a Barbie sztárja sem volt igazán lelkes a hírek hallatán. Most viszont a legújabb információk alapján úgy tűnik, hogy mindezek ellenére mégis meg akarják valósítani a produkciót.

Ezeket olvastad már?

Az öt filmmel több, mint 4 milliárd dollárt kaszált a Disney, és ez különösen Depp fantasztikus alakításának köszönhető, hiszen elképesztő munkát végzett Jack Sparrow kapitányként. A filmsorozat legelső darabja, A Fekete Gyöngy átka még 2003-ban került a mozikba, az utolsó pedig, a Salazar bosszúja 2017-ben. Depp eközben a volt feleségével, Amber Hearddel folytatott meglehetősen viharos válása és rágalmazási pere miatt veszítette el a franchise-t.

Néhány nappal ezelőtt azonban újra mindenki izgalomba jött, miután vírusként terjedt el egy rajongók által készített A Karib-tenger kalózai 6 trailer, amelyben Jenna Ortega is feltűnik Johnny Depp oldalán. Most, hogy Johnny győztesként került ki az Amber elleni perből, a rajongók azt akarják, hogy visszakapja az ikonikus szerepét. Daniel Richtman iparági bennfentes azonban úgy tudja, hogy a Disney még mindig dolgozik egy Karib-tenger kalózai-filmen, de továbbra is női főszereplőben gondolkoznak. Ezenfelül kinézték már maguknak A mackó sztárját, Ayo Edebirit (28 esztendős), aki egy Anne nevű kalóz bőrébe bújhatna. A Disney egy fiatalabb színészt szeretne főszereplőnek, aki egy rejtett kincs után kutatna.


Rajongók által készített előzetes – nem hivatalos

Mindeközben ez a koncepció jóval kevesebbeket hoz lázba, hiszen ha nincs Johnny Depp, sokak szerint akkor A Karib-tenger kalózai sem 'létezik'.

Az egyik felhasználó azt írta: „nem, köszönöm Disney, nincsenek kalózok Johnny Depp nélkül.”

Egy másik azt javasolta: „Komolyan, Johnny Depp nélkül megtarthatjátok magatoknak filmet.”

De akadnak további negatív vélemények is:

„Soha nem fogják túlszárnyalni Jack Sparrow-t. A kalózfilmek Sparrow nélkül semmit sem érnek. Csak adjátok fel, kérlek.”

„Ayo otthagyta a Thunderbolts-ot ezért a szarságért?”

„Soha nem tanulnak semmiből, senki sem akarja ezt...”

Korábban Margot Robbie a Vanity Fairnek azt mondta, hogy a női főszereplőre építő Karib-tenger kalózai film halott a Disney-nél.

„Volt egy ötletünk, hogy legyen inkább egy női főszereplő, mármint nem teljesen női főszereplő, csak egy másfajta történet, amiről úgy gondoltuk, hogy nagyon klassz lett volna. De azt hiszem, végül mégsem akarták megcsinálni.”

Ezek szerint változott a véleménye a stúdió fejeseinek és a végén még tényleg elkészítik az új filmet.

Kövess Minket!



Gamer szótár