Még idén folytatást kap a Netflix tavalyi legnézettebb sorozata

Még idén folytatást kap a Netflix tavalyi legnézettebb sorozata

Már neki is láttak a forgatásnak, és a tervek szerint még idén be tudják mutatni a második szezont.

Elképesztően nagy meglepetést okozott a Netflixen tavaly az Éjjeli ügynök (The Night Agent), hiszen minden más szériát maga mögé utasított a platformon, nem is csoda hát, hogy berendelték a második évadot – mindössze hat nappal a március 23-i bemutatója után. A hírek szerint a forgatásnak is nekiláttak már, ezért úgy tűnik minden adott, hogy még idén elérhetővé válljon a nézők számára is a folytatás.

A Shawn Ryan (S.W.A.T.) által – és Matthew Quirk azonos című regénye alapján – készült Éjjeli ügynök főszereplője Gabriel Basso, aki Peter Sutherland FBI-ügynököt alakítja, és rövid úton kiderül, hogy egy hatalmas összeesküvés kellős közepébe csöppent, amelyben alaposan benne van az amerikai kormány, egy orosz tégla és egy terrorizált ex-vezérigazgató, Rose Larkin (Luciane Buchanan) is. Legalábbis az első évad erről szólt. A szereplők között találjuk Eve Harlow-t, D.B. Woodside-ot, Sarah Desjardinst, Ben Cottont, Kari Matchettet, Robert Patrickot, Fola Evans-Akingbolat, Phoenix Raelt, Christopher Shyert, Toby Levinst, Enrique Muricianot és az Oscar-jelölt Hong Chaut is.

A közelgő második évadhoz csatlakozó színészek között is komoly nevek szerepelnek: Brittany Snow (Pitch Perfect), Teddy Sears (The Flash), Arienne Mandi (The L Word: Generation Q), Louis Herthum (The Peripheral) és Berto Colon (Power Book 2: Ghost).

A premier hetében a kémthriller a debütáló sorozatok között a harmadik legnézettebb volt az első négy napot illetően. Néhány hónappal a megjelenése után az Éjjeli ügynök pedig már a streamingszolgáltató legnépszerűbb sorozata volt a maga 812 millió megtekintett óraszámával, amivel többek között maga mögé utasította még a Wednesdayt is.

Kövess Minket!



Gamer szótár