Nevük törékeny, de ezek az új skinek bitang erősek

Nevük törékeny, de ezek az új skinek bitang erősek

Riot végre hozott egy jó döntést és folytatta a népszerű Porcelán skinline-t. Íme a legújabbak!

Az először 2022-ben bemutatott népszerű kínai motívumokon alapuló skinline hat taggal és egy új prestige skinnel bővül. Az új porcelánok közül Miss Fortune, Morgana, Irelia, Graves és Darius 1350 RP-s epic, míg Aurelion Sol egy legendás skint kap majd, 1820 RP-ért. A skinline új prestige kinézete 150 mitikus esszencia lesz és hála az égnek, végre nem Ezreal vagy Miss Fortune, hanem Kindred kapja. 

A galériáért kattints a képre!

A fenti galériában is látható, hogy megtartották a korábbi skineknél is domináló klasszikus kék-fehér színvilágot és a kínai állatövekkel kapcsolatos motívumokat. El kell ismerni, hogy a Riot ebbe most sokat beleadott. Az alábbi videóban is hallgató, hogy a kinézetek hangeffektjeibe is becsempészték még a finomkerámia csörgését és koccanásának hangját, Jár a pirospont. 

Az új kinézetek a 14.4-es frissítéssel, február 22-én csatlakoznak majd a játékhoz. Ha nagyon nem tudod kivárni az időpontot, semmi baj! PBE-n akár már ma is kipróbálhatod őket! A legtöbben eddig pozitívan nyilatkoznak az új skinekről. Sokan helyesnek tartják, hogy Aurelion Sol végre kap egy legendás kinézetet nem is akármikor, hanem a sárkány évében. Emellett X-en (Twitteren) sok felhasználó annak is örült - aminek többek között én is - hogy végre nem olyan karakter kapja a prestige kinézetet, akinek vagy már van, vagy pedig van több, mint tíz skinje.

Nektek mi a véleményetek az új kinézetekről? Melyik a kedvencetek? (Én Dariusra szavazok!)

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.