„Idióták” – A Dűne sztárja kiakadt a filmhez készült popcornos vödrön

„Idióták” – A Dűne sztárja kiakadt a filmhez készült popcornos vödrön

Szó, mi szó, tényleg elég betegre sikeredett a dizájn.

Manapság már minden létező módot megragadnak, ha egy terméket, jelen esetben egy filmet akarnak reklámozni Hollywoodban. A Dűne 2 hamarosan megérkezik a mozikba, és bár az első része is nagyszerű élményt nyújt, a legtöbben már a folytatásra kíváncsiak. Ennek apropóján pedig marketingfogás céljából kifejlesztettek egy új popcornos vödröt, ami egyeseknek nagyon bejön, míg másokat teljesen elborzaszt. Ennek láttán még a film egyes sztárjai sem tértek napirendre, közülük is Josh Brolin döbbent meg a legjobban és elég őszintén elmondta mit gondol a dizájnról.

Ezeket olvastad már?

Ha esetleg valaki lemaradt volna a felhajtásról, az alábbi videóban látható vödröt egy homokféregről mintázták, kiegészítve annak félelmetes és óriási fogaival, de persze az egész műanyagból van. Ahhoz pedig, hogy popcornt halásszanak ki az emberek a vödörből, át kell dugniuk a kezüket ezen a 'fogazott lyukon'. Brolin nem kertelt mikor kinyilvánította a véleményét ezzel kapcsolatban – persze ezt némi humorral fűszerezte meg:

„Nem fogom beledugni a kezemet. Inkább éhen halok. Hacsak nem húzok ki belőle egy Milk Dudot (brit csokigolyó – a szerk.), akkor felejtsd el.

Ha látok egy csomó embert a moziban egy ilyen rohadt vödörrel a kezükben, azt fogom mondani, hogy 'Oké, idióták vagytok.'”

Egyébként a színészek közül nem mindenki óckodott ettől az újdonságtól, Dave Bautista például egyenesen imádta:

„Én pont az ellenkezője vagyok...” mondta miközben lelkesen mímelte, ahogyan kihúz egy marék popcornt belőle.

Akár tetszik, akár nem, ezt a vödröt bizony árulni fogják a vetítések alatt, és még hozzá is járulhat a Dűne 2 sikeréhez, amelyre komoly esély van, mivel rengetegen várják már a premiert. A filmben Timothée Chalamet alakítja Paul Atreides-t, és az már az előzetesekből kiderült, hogy ő is meglovagol majd egy ilyen homokférget, tehát ez a promó egy jó húzásnak tűnik egyelőre. Erről pedig a színésznek is volt véleménye:

„Túl azon, hogy ez egy izgalmas jelenet a filmben, ez jelenti a felnőtté válást a karakteremnek. Itt válna valóra az állítólagos jóslat, miszerint meghalna Paul, ha nem tudna felnőni a feladathoz. Szóval ennek a néhány pillanatnak hatalmas a tétje, és mit ne mondjak, izgalmas volt megcsinálni. Ipari ventilátorok fújták a homokot, és megépítettek a féreg egy részét is. Elképesztő élmény volt.”

A Dűne 2 már február végétől megtekinthető a hazai mozikban is.

Kövess Minket!



Gamer szótár