Visszatér a magyar mozikba a Dűne első része

Visszatér a magyar mozikba a Dűne első része

Hónap közepén az első rész, hónap végén a második rész kerül mozikba... tökéletes!

Bár eredetileg csak március közepére vártuk itthon a Dűne második részét, végül jóval hamarabb, már február végén megérkezik a film magyar mozikba. Jövő héten indul a jegyelővétel a vetítésekre, ám addig sem kell búslakodnia a Dűne-rajongóknak, kellemes meglepetést kaptak mindannyian.

Február 8. csütörtöktől limitált ideig újra látható a mozikban az első rész - nagyvásznon, ahogyan Denis Villeneuve megálmodta. Ez azonban nem minden: akik jegyet váltanak a Dűne első részére - amit máris megtehettek - azok hetekkel a bemutató előtt exkluzív bepillantást nyerhetnek a második részbe is.

Pont időben újra lehet még így nézni az első részt, hiszen Paul Atreides történetének folyatása február 29-én végre látható lesz a mozikban! Aki már most biztosítaná a helyét az első vetítéseken, az február 15. csütörtöktől megteheti. A Dűne - Második rész szinkronosan, feliratosan, eredeti nyelven, IMAX-ben, 4DX-ben és ScreenX formátumokban is látható lesz a mozikban.

Azt viszont egyelőre csak remélni tudjuk, hogy a film őrült popcornos vödre hozzánk is elér majd. Bár nem mindenkinek nyerte el a tetszését a vödör, a film egyik színésze, Josh Brolin (Deadpool 2, Bosszúállók) szerint egyszerűen idióták azok, akik lecsapnak majd a már-már morbid vödörre.

Kövess Minket!



Gamer szótár