Zendaya kitálalt a gyereksztárság nehézségeiről

Zendaya kitálalt a gyereksztárság nehézségeiről

A színésznő őszintén beszélt egy interjú során arról, hogy mit is élt át.

Zendayával először a Disney Channel Indul a risza! című műsorában találkozhattunk, ahol teenegerként játszott Bella Thorne társaságában. Karrierje a műsornak köszönhetően viszonylag hamar felívelt, és ezután egyre nagy volumenűbb alkotásokban bizonyíthatta rátermettségét, mely a mostani világhírnévhez vezette. A színésznőt a Dűne 2 kapcsán nemrég meghívták a PayOrWait YouTube-csatornára szerepelni, ahol többek között őszintén vallott arról, hogy oly fiatalon miként élte meg hollywoodi sikert, és milyen nehézségekkel kell szembenéznie egy gyermeksztárnak.

"Számomra ez egy olyan lecke volt, amelyet még nagyon fiatalon meg kellett tanulnom. Kitanultam az apró trükköket és apró dolgokat, amelyekkel megvédhettem magam, megvédhetem a békémet és a boldogságomat. Azt hiszem, amikor gyerekként vagy ebben az iparban, akkor elképesztően sebezhető vagy. Bárcsak gyerek lehettem volna még egy kicsit... Nem tudom, hogy volt-e konkrét pillanat amikor ráeszméltem, de egészen fiatalon történt, hogy rájöttem meg kell tanulnom egy kicsit sajátmagamat is támogatni." – mondta.

Természetesen a pozitív élményeiről sem feledkezett meg, melyeket többek között az egyik tanárának köszönhetett, aki állítása szerint kimondottan szívén viselte a gyermeksztárok gondját, és segítette őket mindenben amiben csak lehetett. Köztudott, hogy a fiatal hírességek rengeteg nehézségen mennek keresztül, ezért nem is gyakori az olyan példa mint Zendaya, aki komolyabb gondok nélkül befutotta az álomkarriert. Február 29-étől láthatjuk ismét a Dűne 2-ben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN