Faker, a világ legjobb LoL-osa sem tudott ellenállni a csábításnak

Faker, a világ legjobb LoL-osa sem tudott ellenállni a csábításnak

Ha Faker is játszik vele, akkor neked is muszáj kipróbálnod.

Javában zajlanak világszerte a League of Legends regionális bajnokságai, nem képez kivételt Dél-Korea sem. A világ legerősebb ligájának tartott LCK-ben a T1 jelenleg a második helyről várja a folytatást, avagy kifejezetten jó formában kezdték a 2024-es tavaszi szezont. Két mérkőzés között azonban van idő minden profinak kicsit pihenni, elszakadni az Idézők szurdokától. Ezzel a lehetőséggel Faker is élt, aki Jump King helyett ezúttal a több millió gamert megmozgató Palworld felé vette az irányt. Bizony, a valaha volt legjobb és legeredményesebb LoL-os úgy döntött, hogy Pokémon-klónokat kényszerít arra, hogy szolgálják őt.

Ezeket olvastad már?

Faker és a Palworld

Annyira azért nem kell meglepődni azon, hogy a League of Legends legendája sem akar kimaradni az éppen aktuális trendekből. A Palworld jelenleg stabilan a top 3-ban van Steamen, ha a legtöbb játékost megmozgató címek listáját böngészed. Csak a Counter-Strike 2 és a Dota 2 tudja felvenni vele a versenyt. Előbbi most kifejezetten népszerűnek mondható, ugyanis millió feletti peaket tud felmutatni. Ennek az oka, hogy érkezett egy hatalmas frissítés, ami az Arms Race-játékmódot, valamint az első CS2-s ládát emelte be a játékba. Plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy szabadon pakolászhatóak a matricák a fegyverekre, vagyis teljesen el lehet rugaszkodni a kreativitás terén.

Természetesen Faker nem lenne Faker, ha az első karakterét nem úgy szabta volna testre, hogy az hasonlítson Ryze-ra. A Rúnamágussal rengeteg közös kalandban vett részt a G.O.A.T., talán ez a hős számít a legikonikusabbnak a repertoárjában még úgy is, hogy nem vele van a legtöbb lejátszott mérkőzése. 

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.