Fenyegetőzéssel indul a Squid Game 2. szezonjának első trailere

Fenyegetőzéssel indul a Squid Game 2. szezonjának első trailere

Nem akármilyen hajszínnel tűnik fel az egyik főszereplő az első teaser trailerben.

A Squid Game első szezonja letarolta a Netflix és máig a legnézettebb, nem angol sorozatnak számít a platformon, ez a siker pedig még egy valóságshow-t is megihletett, bár ezen a téren már adódtak kellemetlenségek a streamingszolgáltató háza táján.

Mindenesetre miután felröppentek a hírek, hogy jöhet a második évad, mindenki az első kedvcsinálóra várt. A jó hír, hogy a várakozásnak vége, mert megjelent az első teaser trailer a második szezonról:

Aki esetleg nem tudná, a dél-koreai széria első évadának előzménye elég egyértelmű. 456, súlyos anyagi csődbe jutott játékos versenyzik egymással egy gondosan kiválogatott, halálos feladatokkal tűzdelt játékban a nagyjából 23,2 millió font körüli nyereményért. Ha nem nyer valaki, vagy úgy döntesz, hogy kiszáll a versenyből, nos, akkor egy igazi vesztes, és még az sem biztos, hogy túléli a dolgot, ezért nem igazán van helye a hibázásnak.

Hwang Dong-hyuk, a sorozat rendezője korábban az Associated Pressnek beszélt az első évad hihetetlen fogadtatásáról, és arról, hogy a rajongók világszerte már tűkön ülnek a folytatás miatt. 2021-ben még így nyilatkozott:

„Szóval olyan nagy volt a nyomás, az igény és a szeretet a második évad iránt, ezért úgy érzem, hogy nem hagytak nekünk más választást. De azt kell mondjam, hogy valóban lesz második évad. Már most is itt van a fejemben. Jelenleg a tervezési folyamatban vagyunk, ezért még túl korai lenne megmondani, hogy mikor és hogyan fog ez megtörténni.”

Szerencsére mára már minden jól alakult és csak idő kérdése, hogy nekiülhessünk a folytatásnak is. A trailer mellett az is hivatalosan megerőítést nyert, hogy még idén befut valamikor a második szezon, de pontos premierdátummal egyelőre nem rendelkezik a produkció.

Ezeket olvastad már?

Mindez azután történt, hogy a Netflix decemberben bejelentette, hogy a Squid Game: The Challenge második évadához is új versenyzőket castingol.

A tízrészes reality-sorozatban egy az egyben visszaköszönnek a szériában látott ruhákat és díszletek, bár az egyes játékok halálos következményeit kieséses stílusú versenyre cserélték le.

Kövess Minket!



Gamer szótár