Ilyen nincs és mégis van - NiP és Evil Geniuses profikat vert laposra CS2-ben az Arsenal sztárja

Ilyen nincs és mégis van - NiP és Evil Geniuses profikat vert laposra CS2-ben az Arsenal sztárja

A jelenlegi BLEED tökélétes példa egy kapkodva, gondolkodás nélkül összerakott csapat, ami már papíron sem működik, hát még a gyakorlatban!

Nem hittem volna, hogy ezt valaha leírom, mégis eljött ez a nap: az Arsenal sztárja CS2 meccsben remekelt. Nem, nem vicc. Az Arsenal ukrán származású játékosa, Olekszandr Zincsenko, még tavaly nyáron jelentette be, hogy világklasszis szervezetet építene a hazájában, azzal az erővel el is indult a Passion UA CS-csapat. A javarészt fiatalokat felkaroló alakulat nagy dobása még várat magára, de kisebb eventeken és selejtezőkön, azért rendszeresen látni őket. Mostanság a YaLLa Compass Spring 2024 versenyén látni őket, ahol néhány napja a kassad edzette BLEED volt az ellenfelük. Utóbbi alakulatban olyan játékosok szerepelnek, akik már a tier1-et is megjárták. CeRq és hampus nevét garantálom hogy ismeritek az Evil Geniuses és a NiP korábbi felállásaiból.

A papírforma alapján a BLEED volt az esélyesebb, de a Passion UA nem elég, hogy megszorongatta őket, de még stílusosan is tették azt. Egyik játékosuk, zeRRoFIX technikai gondokkal küszködött, így a második és harmadik pályára nem tudott kiállni. Legnagyobb meglepetésünkre pedig a helyére az Arsenal hátvédje, Zincsenko érkezett.

A 27 éves focista ráadásul nem elég, hogy kisegítette csapatát, de derekasan helyt is állt. Sőt! A Passion UA Zincsenkóval játszva képes volt megszorongatni a BLEED-et és elvenni tőlük egy pályát. Ancientöt 16-12-re nyerték, de összességében a BLEED nyerte a meccset 2-1-re. Az ukránok eredménye így is figyelemreméltó, a BLEED pedig... hát örülhet, hogy még egyben van. A csapat edzője, kassad egyébként a meccs után azt nyilatkozta, hogy ezt tarthatatlan és hamarosan cserék lesznek.

Ahogy az ősi indián mondás tartja: "F!"

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN