Feltűnik az emberiség utolsó reménye A majmok bolygója új előzetesében

Feltűnik az emberiség utolsó reménye A majmok bolygója új előzetesében

A hódítás elkerülhetetlen, de Freya Allan egy váratlan szövetségessel az oldalán megváltoztathatja a jövőt.

Az amerikai futball rajongói piros betűs ünnepként tartják számon az NFL fináléját, a Super Bowl-t, de az igazság az, hogy a filmkedvelőknek is egy fontos esemény, hiszen ilyenkor jó néhány új kedvcsinálóból csemegézhetünk.

Ezeket olvastad már?

A nap szenzációja mindenképpen a Deadpool 3 volt, de nem mehetünk el szó nélkül A majmok bolygója: A birodalom (Kingdom of the Planet of the Apes) előzetese mellett sem, hiszen ez a franchise hét esztendővel ezelőtt bővült utoljára. Most viszont hamarosan egy újabb epikus kalandnak lehetünk szem- és fültanúi, ugyanis a történet 300 évvel A majmok bolygója: Háború (War for the Planet of the Apes) után játszódik. Bemutatták már korábban Proximus Caesart, a hódítót, aki kulcsszerepet kap a következő felvonásban, de most az is kiderült, hogy szeretne bölcsebb vezetővé válni, mert el akarja foglalni az egész világot a népe számára.

Az emberek számtalan fantasztikus dolgot elértek már az evolúciós fejlődésük során, de most már a majmokon a sor, hogy átvegyék a helyüket a tápláléklánc csúcsán. Nem véletlenül akarják levadászni őket, és eközben kirajzolódik az is, hogy Freya Allan karaktere kulcsfontosságú szerephez jut majd a történet során, és a túlélés érdekében kénytelen összeállni egy másik lázadó majommal. Az eredeti filmsorozatban az emberiséget általában a gyengébbik fajnak tekintették, mivel a majmok rabszolgasorba taszították őket, míg a folytatásokban az emberiség az időutazást követően a majmok rohamosan fejlődő intelligenciájának megértésével viaskodott. Az Andy Serkis vezette reboot-trilógiában igyekeznek szimpatikusabb módon ábrázolni a majmokat, és a filmek a két faj együttélésének reményteli üzenetét hordozza magában.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN