2024 legnézettebb streamelt filmjei között még egy Marvel bukta is hasít

2024 legnézettebb streamelt filmjei között még egy Marvel bukta is hasít

Az elmúlt hetekben kiderült, hogy mely alkotások kerültek fel a toplistára.

Az elmúlt években az több ízben kiderült már, hogy a mozis szokások eléggé megváltoztak, ezért egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a stúdiók is a streamingszolgáltaltók által nyújtott lehetőségekre. Ezek a szolgáltatók pedig elképesztő módon gyarapodnak, a hatalmas felhasználói bázisnak köszönhetően pedig egyre több saját alkotással is előrukkolnak. A másik nagy erényük pedig, hogy a rég feledésbe merült filmek is simán népszerűvé válhatnak a tömeges megtekintéseknek hála.

Ezeket olvastad már?

2024 már javában tart, de február közepére kirajzolódott, hogy még mindig a 2022-es Oscar-díjas filmért vannak oda a legjobban az emberek, hiszen az elmúlt hetekben minden mást maga mögé utasított a Netflixen. A legjobbak közé még befért a Bree Larson által fémjelzett Marvel bukta is, amire a mozikba alig-alig ültek be a nézők, a Disney+-on viszont rengetegen kíváncsiak rá. Az otthon kényelme úgy tűnik ezeknél a produkcióknál nagyon sokat számít, miközben sikerült egy újabb szöget beleverni vele az MCU koporsójába. Tom Cruise is felfért a dobogó legalsó fokára, de ez nem véletlen, hiszen egyrészt tényleg jó filmeket készít, másrészt őt tartják az egyik legutolsó valódi sztárnak Hollywoodban, ha nagyvászonról van szó. Az ő neve általában még garancia a sikerre, de ez a trend is kihalófélben van, mivel sok esetben már nem feltétlenül egy színész miatt ül be a közönség egy új alkotásra.

A listára ezeken túlmenően még feltértek olyan filmek is, amelyről lehet a legtöbben nem is hallottak. Akad köztük 1976-os film, de az elmúlt két évtizedből is csemegézhetünk rendesen, valamint az is kiderült, hogy Denzel Washingtont harmadszorra is imádják az egyik legjobb akció-trilógiában. A szolgáltatók közül egyébként az HBO Max képviselteti magát a legtöbbször ebben a felsorolásban, de a Disney+, Netflix és Skyshowtime felhozatalára is mindig érdemes lehet egy pillantást vetni, mert mindig jönnek az újdonságok.

Íme a top 10 legnézettebb film az elmúlt hetekből – kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

10. Az Ördög Prádát visel (The Devil Wears Prada, 2006) | Disney+



Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár