Palpatine szeretett szexelni, állítja az őt megformáló Ian McDiarmid

Palpatine szeretett szexelni, állítja az őt megformáló Ian McDiarmid

Ian McDiarmid – a Palpatine-t megformáló színész – izgalmas információkat osztott meg karakteréről egy interjú során.

Palpatine-nal a Star Wars főgonoszaként találkozhattunk először az 1983-as A Jedi visszatérben, ahol Ian McDiarmidt elmaszkírozták, hogy jóval idősebbnek nézzen ki. 16 évvel később ismét láthattuk az előzmény trilógiában, ahol a császárrá válásának folyamatát követhettük nyomon. Végül pedig a 2019-es Skywalker korában tűnt fel, ahol már régi önmaga árnyékaként készült előbújni a sötétségből, hogy végleg megvalósítsa tervét. Ez rendkívül megosztotta a közönséget, hiszen korábban Luke és Vader közösen tették el láb alól, a későbbi folytatásokban pedig nem szerepelt. A Star Wars előzmény trilógiájának a 25. évforduló alkalmából az Empire nemrég számos szereplővel készített interjút, köztük McDiarmidttel, aki beszélt Palpatine visszatéréséről, de szexuális szokásairól is.

„Sokan azt mondták, hogy ez nevetséges. Palpatine természetesen halott volt a Return Of The Jedi végén! És őszintén szólva, azt hiszem, George is úgy gondolta, hogy engem is megölt. Azonban J.J. úgy gondoltam, hogy jó ötlet lenne, ha visszatérne a karakter. Én is úgy éreztem, hogy Palpatine-nak mindig volt B terve – valószínűleg C, D, E és F terve is” – magyarázta a színész.

Azt is elmondta, mennyire örül annak, hogy Palpatine mind a három trilógiában megjelent, így végezetül ő mondható a fő gonosztevőnek. Ezután pedig arról beszélt, hogy Rey – Palpatine unokája – létezése a bizonyíték arra, hogy az Uralkodó minden bizonnyal szeretett szexelni, vagy legalábbis űzte a tevékenységet, akármennyire is borzalmas ennek bármely formájába belegondolni. Az igazságot viszont nem tudni, hiszen vannak megválaszolatlan kérdések a családfa körül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN