Most akkor musical vagy sem a Joker 2? Az operatőr mindenkit összezavart!

Most akkor musical vagy sem a Joker 2? Az operatőr mindenkit összezavart!

Az is majdnem kiderült közben, hogy vajon tényleg egy musicalre számíthatunk-e a folytatásban.

A Joker: Folie à Deux rendezője, Todd Phillips a 2024-es Valentin-napot egy fantasztikus képpel tette még különlegesebbé, hiszen először csodálhatjuk meg a film két főszereplőjét egymás társaságában. A várva várt folytatásban természetesen visszatér az Oscar-díjas Joaquin Phoenix, partnere pedig Lady Gaga lesz, aki minden bizonnyal előbb Dr. Harleen Quinzelként, majd később Harley Quinnként tűnik fel a vásznon. Phillips a poszthoz képaláírásként még hozzátette a következőket is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

„Reméljük, hogy a napod tele van szeretettel.”

A második önálló Joker film konkrét cselekményének részletei még nem ismertek, bár a leírások szerint egy zenei elemekkel tarkított drámáról van szó, amely az Arkham Asylumban és környékén játszódik. A mellékszereplők között felbukkan az első rész visszatérő sztárja, Zazie Beetz, de olyan új színészek is csatlakoztak a projekthez, mint Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland és Harry Lawtey.

Az eredeti Joker 2019-ben debütált, de rögtön meg is osztotta a közönséget, hiszen sokan nehezen tudták elképzelni hogyan működhet egy ilyen film Batman nélkül. Végül a koncepció beváltotta a hozzáfűzött reményeket, miután világszerte több, mint 1 milliárd dollárt hozott a konyhára, ezzel a filmtörténelem legnagyobb bevételt termelő R-besorolású alkotása lett. Továbbá 11 Oscar-jelölést kapott abban az esztendőben, Phoenix pedig az alakításáért el is nyerte a szobrocskát.

Ezeket olvastad már?

A nagy kérdés viszont, hogy vajon hagyományos folytatást kapunk-e?

Mivel Lady Gaga is csatlakozott a stábhoz, gyorsan elterjedt a pletyka, hogy egy musicalt varázsolnak a második felvonásból. Február 14-én a Joker 1 & 2 operatőre, Lawrence Sher igyekezett tisztázni a dolgot, de a kijelentése csak mégjobban összezavarta a rajongókat:

„Ez nem egy musical önmagában, csak sok zene van benne. A zene része a filmnek és a karaktereknek, de nem tudom, hogy ez egy musical-e.”

Ha pedig igazak a hírek, akkor ez az egyetlen DC film, amit idén moziba küldenek.

Kövess Minket!



Gamer szótár