Ne aggódj, van hangja a Hang nélkül: Első nap magyar előzetesének

Ne aggódj, van hangja a Hang nélkül: Első nap magyar előzetesének

Most végre megtudjuk, hogyan történt és mi okozta a káoszt, amely később az emberiség majdnem teljes pusztulásához vezetett.

Emily Blunt főszereplésével készült el 2018-ban a Hang nélkül (A Quiet Place) első felvonása, majd két évvel később már a folytatás is mozikba került. Elég komoly sikert aratott a különös horror, és ez arra ösztönözte a Paramount Pictures-t, hogy van még benne kraft, ezért érdemes kibővíteni a film univerzumát.

Ezeket olvastad már?

John Krasinski projektje éppen ezért egy spinoffal bővül, még hozzá egy előzményfilmmel. A Hang nélkül: Első nap (A Quiet Place: Day One) egy sor új karakter szemszögéből mutatja be a közönségnek az idegen invázió kezdetét. A Quiet Place franchise egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, amelyben különlegesen éles hallással megáldott vérszomjas lények vadásznak mindenre és mindenkire, aki egy kicsit is nagyobb zajt csap a kelleténél. Az eredeti alkotást – amely Emily Bluntnak SAG-díjat hozott a mellékszerepéért – Oscar-díjra is jelölték a legjobb hangvágásért.

Az Első nap nem az egyetlen új Hang nélkül, amely fejlesztés alatt áll. Az első két filmben bemutatott Abbott család története is folytatódik majd a harmadik epizódban. Előbb azonban elmesélik a kezdeteket, és egy új, az Abbott famíliához nem kapcsolódó történettel gyarapodik a kaland. Eközben pedig már megjelent az első előzetes is, amit most már magyarul is meg tudunk nézni szerencsére:

A világűrből érkező fenyegetés pillanatok alatt ellepi az egész bolygót, a lények pedig átveszik az irányítást, néhányan azonban gyorsan ráeszmélnek, hogy az egyetlen módja a túlélésnek, ha csendben maradnak. A film főszereplői Joseph Quinn, Djimon Hounsou és Lupita Nyong'o.

A Hang nélkül: Első nap június 27-én debütál a hazai mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár