LoL: Itt az utolsó esélyed, hogy ingyen LoL-ajándékokat szerezz

LoL: Itt az utolsó esélyed, hogy ingyen LoL-ajándékokat szerezz

Egyszer minden jónak vége szakad, a szabály alól pedig sajnos nem kivétel a League of Legends sem.

Sokan már biztos hozzá szoktak a havonta beszerezhető ingyenes League of Legends jutalmakhoz, amiket az Amazon Prime Gaming előfizetések mellé kapunk. Egy 1350 RP-s hőskinézet, ward kinézet, RP, esszencia és még sok minden más ütötte a amrkunkat minden hónapban, immár évek óta. Nem kellett hozzá más, csak egy Prime feliratkozás. Akiknek már eleve volt Prime-ja, azoknak ez csak egy bónusz volt, akinek meg nem volt, azok is könnyen megszerezhették a hét napos próbaidőszak alatt. Tökéletes lehetőség volt mindenkinek, hogy egy kis extra skint tudjon szerezni néhány kattintás alatt, de ennek sajnos itt a vége.

A Riot Games már tavaly decemberben bejelentette, hogy az ingyenes League of Legends jutalmak előbb vagy utóbb, de el fognak tűnni a rendszerből és végül nem is tartott sokáig, hogy ez bekövetkezzen. A népszerű MOBA fejlesztőcége és az Amazon között véget ér az együttműködésük, ezzel együtt sajnos megszűnnek a LoL-os Prime Gaming kapszulák is. Ez nem a legjobb hír, de ne keseredj el annyira! Mielőtt véglegesen megszűnik érkezik még egy utolsó League of Legends Prime Gaming kapszula, amit március 14-éig tudsz megszerezni. A jutalmak szerencsére nem változtak: 350 RP, 200 narancs esszencia, 1350 RP-s kinézet, egy ward kinézet, egy maradandó champion shard, 2 darab első szériás örökkévalók shard, egy 30 napos XP boost és 4 champion shard.

A Redditen mindenki gyászolja az értékes ingyenes ajándékok elvesztését és többen tervezik a Prime feliratkozásuk lemondását is. Az, hogy a Prime Gaming nem újította meg az együttműködésüket látszólag nem volt a legjobb döntés, de ha belegondolunk ez az év látszólag nem a jó vállalati döntésekről lesz híres.

Kövess Minket!



Gamer szótár