Díjat nem, de minden szempárt megnyert magának Dua Lipa a BAFTA-gálán

Díjat nem, de minden szempárt megnyert magának Dua Lipa a BAFTA-gálán

Nem egy későbbi nyertes nyűgözte le legjobban az embereket a vörös szőnyegen.

Tekintettel arra, hogy a BAFTA-gála egybeesett a Londoni Divathét 40. évfordulójával, a jelöltek és a díjazottak között is feltűnt néhány szenzációs ruhaköltemény is a vörös szőnyegen, bár be kell valljuk, ez most nem sikerült olyan extrémre, mint például a Golden Globe esetében. Érdekes megállapítások születtek a sajtóban, mert egyesek már fantáziálatlannak minősítették ezt a gálát emiatt, illetve kihangsúlyozták, hogy már csak néhány gigamárka jut szerephez a bemutatón.

Ezeket olvastad már?

Ryan Goslingra volt például az egyetlen, aki egy fehér Gucci öltönyben tette tiszteletét, de Margot Robbie is elég visszafogott volt ezen az estén a ruháját illetően, bár azért a rózsaszíntől nem szabadult meg teljesen a Barbie óta. A 80-as évek csillogását idézte Emma Stone, aki a felfújt, egyvállas, narancs színekben pompázó Louis Vuittonjával gyakorlatilag egymaga színt vitt a rendezvénybe. A negatív nyertes az én szememben egyértelműen Emma Corrin volt, akit mostanában az Édes búcsúban és a Gyilkosság a világ végén című minisorozatban láthattunk, mert nehéz eldönteni, hogy ünnepelni vagy gyászolni érkezett a szerelésében. Azt pedig már most érdemes leszögezni, hogy Dua Lipa tűzpiros dresszéről aligha tudja levenni az ember a szemét – még jó, hogy ő csak a műsorvezetők sorát erősítette.

Ebben az évben úgy tűnik nem volt elég rangos a BAFTA-gála, hogy előhúzzák a sztárok a legmerészebb és legextrémebb jelmezeiket, mert itt tényleg a lehető legvisszafogottabban érkeztek a műsorra a nagyobbnál nagyobb nevek. Mindenesetre mi azért összeállítottunk nektek egy galériát a legérdekesebb ruházatokból, amit a képre kattintva tudtok ti is megtekiteni:


Andreea Cristea

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár