BRÉKING: Megjöttek az első képek a hazánkban forgatott Borderlands filmről

BRÉKING: Megjöttek az első képek a hazánkban forgatott Borderlands filmről

Blanchett a hírhedt törvényen kívüli Lilithet alakítja a videojáték-sorozat filmadaptációjában, amely augusztus 9-én debütál a mozikban.

Három számozott, és jó néhány további epizódot követően a Borderlands a videójátékos világ egyik legmeghatározóbb franchise-ává vált az elmúlt másfél évtizedben. De, mint előbb-utóbb mindegyik játék esetében, most is meglátta benne a lehetőséget Hollywood, hogy nagyvászonra vigye. Ehhez mérten egy elég komoly kis stábot válogattak össze, a főszerepet például Cate Blanchettre bízták, aki hamarosan végre a szemünk láttára is elindulhat majd az univerzum megmentésére.

A PEOPLE magazinnak köszönhetően pedig exkluzív bepillantást nyerhetünk a Borderlands mozifilm jelmezeibe, hiszen végre publikálták az első képet a régóta csúszó produkcióból. Az egyik fotón épp az 54 éves Blanchettet csodálhatjuk meg, és meg kell valljuk, őrült jól néz ki Lilithként. A történet szerint a titokzatos szökevény hazatér Pandora bolygójára, hogy megkeresse Atlas (Edgar Ramírez) eltűnt lányát. Lilith összeáll egy csapatnyi kitaszítottal, akik között ott van az egykori katona Roland (Kevin Hart), a tinédzser korú pusztító Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Tina testőre, Krieg (Florian Munteanu), a tudós Tannis (Jamie Lee Curtis) és a robot Claptrap (Jack Black). A másik képen az egész csapatot lencsevégre kapták, amint éppen egy lyukba bámulnak.

Kattints a képre, hogy megnézhesd Cate Blanchettet is Lilithként:

A korábbi hírek szerint Blanchett 2020 májusában kapta meg Lilith szerepét, a többi szereplőt pedig egy esztendővel később szerződtették le. A forgatás még 2021 áprilisában kezdődött Magyarországon, és júniusban fejeződött be. A Gearbox Software videojáték-sorozatának filmes adaptációjában, a Borderlands-ben Lilith és társai idegen szörnyekkel és banditákkal fognak megküzdeni, miközben az eltűnt lányt keresve bejárják Pandorát.

„Az univerzum sorsa az ő kezükben van, de időközben rájönnek, hogy valami másért is érdemes harcolni: egymásért.” – áll a készülő film szinopszisában.

Kövess Minket!



Gamer szótár