Új előzetesen a polgárháború sújtotta Amerikát bemutató Civil War

Új előzetesen a polgárháború sújtotta Amerikát bemutató Civil War

Egyre csak növekszik 2024 legjobban várt filmjeinek listája, melyen a Civil War is szerepel.

Ki ne játszott volna már el annak a gondolatával, hogy miként zajlana egy, a hazájában kitörő fegyveres konfliktus, hogy elméleti síkon felkészüljön minden eshetőségre – akárcsak egy zombiapokalipszisre. Az utóbbi témával egész sok film és sorozat foglalkozik, de a hamarosan bemutatásra kerülő Civil War című filmben a polgárháború kerül előtérbe. Alex Garland olyan nagy sikerű filmeket írt, valamint rendezett mint a 28 nappal később, vagy az Ex Machina, legújabb alkotása pedig egy Amerikai polgárháború kellős közepébe repít bennünket, ahol a republikánus és a demokrata államok egymásnak feszülése vezet a belső viszályhoz. Az első előzetest 2023 decemberében láthattuk, most pedig megérkezett a második felvonás, melyben a Lincoln-emlékművet sem kímélték.

Az új előzetes atmoszférája rendkívül feszültségkeltő, és már ez a kevesebb mint másfél perc is elég ahhoz, hogy a saját vállunkon érezzük egy ilyen helyzet súlyát. A főszereplő Kirsten Dunst egy újságírót alakít, aki Washingtonba utazik, hogy az ottani konfliktusról tudósítson, így nagy valószínűséggel majd az ő szemszögéből láthatjuk az eseményeket. Az április 12-én érkező Civil Warban Kirsten Dunston túl többek között szerepet kapott Jesse Plemons, Karl Glusman, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Sonoya Mizuno és Nick Offerman is.

Ha Alex Garland hozza a tőle megszokható minőséget, akkor biztosan nem fogunk csalódni, és egy újabb remekművel gazdagodunk idén.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN