Végre megjelenési dátumot kapott a The Boys 4. évada

Végre megjelenési dátumot kapott a The Boys 4. évada

A főszereplő születésnapja alkalmából pedig egy képet is megosztottak róla.

A Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készült, Prime Video-on futó anti-szuperhősös sorozat június 13-án három epizóddal tér vissza, majd minden héten egy-egy új résszel folytatódik, egészen a július 18-i évadzáróig. Ez azt jelenti, hogy összesen nyolc epizódot tartalmaz majd a negyedik szezon, csak úgy, mint eddig.

A másik érdekesség, hogy úgy tűnik, február 23-án van Homelander születésnapja, és ennek örömére a streamingplatform bemutatott egy új képet is a negyedik évadhoz. A folytatás szinopsisa pedig a következőket árulta el:

„A világunk a szakadék szélén áll. Victoria Neuman közelebb került az Ovális Irodához, mint eddig bármikor, és a hatalmát megszilárdító Homelander támogatását élvezi. Mészáros, akinek már csak hónapjai vannak hátra, elvesztette Becca fiát és a The Boys irányítását. A csapat többi tagjának elege van a hazugságaiból. Mivel a tét nagyobb, mint valaha, meg kell találniuk a módját, hogy együttműködjenek és megmentsék a világot, mielőtt túl késő lesz.”

Ezeket olvastad már?

A sorozat főszereplői közé tartozik Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit és Cameron Crovetti. Hozzájuk csatlakozik majd a továbbiakban Susan Heyward, Valorie Curry és Jeffrey Dean Morgan is. A The Boys az Amazon egyik legértékesebb IP-je, miközben a franchise-hoz tartozik még egy R-besorolású animációs széria, a Diabolical, a főiskolás szuperhősösökből álló spinoff, a Gen V is, amelynek a második évada szintén zöld utat kapott, illetve fejlesztés alatt áll egy spanyol nyelvű sorozat is.

Kövess Minket!



Gamer szótár