Megvan mikor jön a Sárkányok háza második évada a Maxra

Megvan mikor jön a Sárkányok háza második évada a Maxra

Egy beszámolót követően nagyjából fény derült rá, hogy mikor élvezhetjük újra a Targaryenek kalandját.

Zsúfoltnak ígérkezik az idei nyár tévés fronton, hiszen egyelőre úgy tűnik, hogy június első két hetében befut a The Boys 4., valamint a Star Wars The Acolyte első évada is. Az HBO is nagyon szeretne belehúzni, mert ők is készülnek idén remek produkciókkal a Max előfizetőknek. A Sárkányok háza (House of the Dragon) új szezonja ugyanis szintén 2024-ben debütál, és már nincs is olyan messze, mint azt gondolnánk. A második évad esetében pontosított a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójaja, David Zaslav, mivel a következőket mondta a befektetőkkel folytatott negyedik negyedéves beszámoló folyamán:

„Előre tekintve, az HBO történetének egyik legjobb felhozatala vár ránk. A következő negyedévben jön a Hacks és a Sárkányok háza, majd a DC-s A pingvin és az új Dűne-sorozat is.”

Ezeket olvastad már?

Érdemes Westerosra szegezni a tekintetünket. A cég ugyanis tavaly év végén jelentette be, hogy a nyár folyamán biztosan megérkezik a kritikusok által is elismert sorozat új évada, és akkor egy előzetessel is igyekeztek lázba hozni a rajongókat. Azonban Zaslav most azt mondta, hogy a következő negyedévben számíthatunk rá, ez pedig eléggé leszűkiti a lehetőségeket, és a feltételezések szerint május második felében vagy júniusban valóban be is fut a folytatás.

Pontosan mikor jelenhet meg a Sárkányok háza?

Egy gyors pillantást vetve a naptárra, A szimpatizáns (The Sympathizer) április 14-én kerül adásba az HBO-n. Ez egy nagy sorozat a csatorna számára, mivel Robert Downey Jr. játssza a főszerepet, a minisorozat rendezője és executive producere pedig Park Chan-wook. Ez azt jelenti, hogy nem akarnak konkurenciát állítani neki egy másik gigaprodukcióval, mint amilyen a Sárkányok háza.

Tekintettel A szimpatizáns hét epizódjára, Rhaenyra Targeryen legújabb őrült kalandjának premierjét legideálisabb esetben június 2-ára tűzhetné ki az HBO a premierdátumot. Már csak azért is, mert szeretik vasárnapra időzíteni ezeket a bemutatókat.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN