Megmentette a Maffiózók bombázójának életét az OnlyFans

Megmentette a Maffiózók bombázójának életét az OnlyFans

Ez volt az utolsó lehetősége, de jól jött ki a dologból nagyon.

Drea de Matteo nemrég a DailyMail-nek mesélte el, hogy az OnlyFansnak köszönhetően megmentette házát az árverezéstől. Tavaly regisztrált az oldalra, miután eléggé kisiklott színészi karrierje. Augusztusban indította el a fiókját, amelyre a rajongók havi 15 dollárért iratkozhatnak fel.

„Ez mentett meg minket. Az OnlyFans mentette meg az életemet, 100 százalékban. El sem hiszem, hogy ezt mondom, de tényleg megmentett minket. Bárki, aki el akar ítélni és lemond rólam, csak rajta. Csak remélem, soha nem kerül senki olyan helyzetbe, mint én, hogy két kisgyerekről kelljen gondoskodnia és nem látja hol fognak lakni másnap. Az oldal megmentette az otthonom, ami nagyon fontos volt számunkra. És mindezeken túlmenően elég pénzt adott ahhoz, hogy elindítsam és finanszírozzam az Ultrafree-t.”

Az Ultrafree egy utcai ruházati márka, amelyet de Matteo alapított. Elmondta, hogy az OnlyFans-fiókja elindítása előtt csak körülbelül 10 dollár volt a bankszámláján. Ez a szám megdöbbentheti a rajongókat, tekintve, hogy de Matteo Emmy-díjas színésznő és minden idők egyik legelismertebb és legnépszerűbb tévésorozatának, a Maffiózóknak (The Sopranos) a bombázója volt.

„Elárverezték, miközben a házamat elárasztotta a víz, ezért próbáltam gyorsan eladni. Meg szerettem volna szabadulni tőle, mielőtt elvették volna. Ugyanakkor elvesztettem az anyukámat, és a másik 'anyukám' esetében pedig, aki demenciában szenved, elfogyott a pénz a gondozójára. Nem tudtam, hogy mi lesz velünk abban az időszakban.”

Ezeket olvastad már?

A színésznő elmondása alapján OnlyFans regisztrációja után 5 percen belül már elég pént szerzett, hogy visszafizesse a tartozását a Compass ingatlanközvetítő irodának.

„Megtettem, de alapvetően nem akartam. Rengeteg kritikát kaptam, amiért belevágtam.” – vallotta be az OnlyFans-hoz való csatlakozásáról.

Azért fordult az oldalhoz, mert az elmúlt néhány évben elvesztette színészi munkáit a COVID oltási kötelezettséggel szembeni álláspontja miatt.

„Tudom, hogy néhányan csúnya dolgokat mondtak arról, hogy csatlakoztam az OnlyFanshez. De úgy gondoltam, 'Oké, tehát mindenki fehérneműben és szexi az Instagramon, én viszont ezt nem csinálom, azonban pénzt is kaphatok érte'... Nem tudom, miért nem gondoltam erre hamarabb.”

De Matteo elmondta, hogy a COVID-oltásokkal kapcsolatos nézetei miatt még az ügynöke is kirúgta őt.

„Az emberek nehezen hiszik el, hogy soha nem kaptam túl sok pénzt egyik munkámért sem. Az emberek azt hiszik, hogy kurvára aranyból vagyok, pedig nem vagyok az. Munkáról munkára dolgoztam. És rengeteg melót utasítottam vissza a múltban, csak azért, hogy a gyerekeimmel lehessek, mert az apjuk úton van, és nincs annyit a közelben.

Egyszerűen nem érdekel mit mondanak rólam. Inkább a családomat mentettem meg.” – tette hozzá, megjegyezve, hogy a lányai áldásukat adták arra, hogy elindítsa az OnlyFans fiókját.

Kövess Minket!



Gamer szótár