Az elmebeteg Tigris is feltűnik a Micimackó: Vér és méz 2 első trailerében

Az elmebeteg Tigris is feltűnik a Micimackó: Vér és méz 2 első trailerében

Nem gondoltuk, hogy rá lehet tenni egy lapáttal az első filmre, de tévedtünk.

Néhány évvel ezelőtt Rhys Frake-Waterfield brit filmrendező megtudta, hogy az 1926-ban megszületett irodalmi alkotás, a Micimackó hamarosan közkinccsé válik, ezért úgy döntött, itt az idő egy horrorfilmet forgatni a Százholdas Pagony kedves kis lakóinak a főszereplésével. Az alacsony költségvetésű alkotás a Micimackó: Vér és méz (Winnie the Pooh: Blood & Honey) címet kapta, és 2023 januárjában be is futott, ráadásul a kedvcsinálókat követően nem kis rajongótáborra tett szert, ennek következtében pedig a folytatás is zöld utat kapott.

Ezeket olvastad már?

Az első felvonásban még csak Micimackó és Malacka tűnt fel bizarr formában, és ketten gyilkolták halomra a fiatal statisztákat, azonban a második részben már bővül a csapat. Benne lesz például Tigris is, aki először az 1928-as The House at Pooh Corner című könyvben jelent meg. Már a rajzfilmekben is egy fura karakter volt a hiperaktív, farkán ugráló Tigris, de a horrorfilmben sem lesz kevésbé elvetemült az első képkockák látták.

A folytatásban Micimackó, Malacka, Bagoly és Tigris veszélyben érzik erdei otthonukat, miután rájuk lel Róbert Gida, ezért nem akarnak tovább az árnyékban bújkálni, és úgy döntenek lecsapnak Ashdown városára, hogy móresre tanítsák az embereket. Mindezt a lehető legbrutálisabb módon:

A folytatásról Frake-Waterfield így nyilatkozott még 2023-ban:

„Remélem, hogy legalább ötször akkora költségvetése lesz, mint az elsőnek, de akár ennél lényegesen több is lehetne, ami abszolút csodát tenne a filmmel. Ez az egyik legnagyobb kihívás. Olyan filmekkel kell versenyeznünk, mint például az M3GAN [és] azok nagyságrendekkel több pénzből készülnek. Ha több pénzed van egy filmre, több időd van, menőbb jeleneteket készíthetsz. Szóval nagyon izgatott vagyok, hogy mit tudunk kihozni a második felvonásból.”

A Micimackó Vér és méz 2. részében olyan színészek kapnak helyet, mint Scott Chambers, Eddy Mackenzie, Marcus Massey, Tallulah Evans, Kelly Rian Sanson és Simon Callow. A film megjelenési dátumát még nem jelentették be, viszont egy kis érdekesség, hogy amikor az IMDb közzétette a 2023-as esztendő legjobban várt filmjeinek listáját, a Micimackó: Vér és méz a második helyen végzett a Barbie mögött, megelőzve például a Megfojtott virágokat vagy az Oppenheimert. Ennek apropóján a folytatás is hasonló sikereket érhet majd el, és 2024 egyik meglepetése lehet.

Kövess Minket!



Gamer szótár