New York gyorsan elnémul a Hang nélkül: Első nap előzetesében

New York gyorsan elnémul a Hang nélkül: Első nap előzetesében

Vérfagyasztó lesz átélni azt, ahogyan New York-i emberek milliót lemészárolják a tömegesen landoló űrlények a Hang nélkül: Első napban.

John Krasinski és Emily Blunt néhány éve nagyon betaláltak a Hang nélkül (A Quiet Place) című sci-fi horrorjukkal. Olyannyira, hogy azóta már elkészült hozzá egy számozott folytatás és tervben van egy harmadik rész. Sőt, idén jön egy előzményfilm is. A Hang nélkül: Első nap – ahogyan a címe is sugallja – az űrlények legelső támadásáról fog szólni. A ma kiadott első előzetes alapján pedig igen vérfagyasztó lesz átélni azt, ahogyan New York-i emberek milliót lemészárolják a hangok segítségével tájékozódó idegenek, miközben senkinek sincs fogalma arról, hogy csendben kell maradni a túléléshez.

Mivel a Hang nélkül: Első nap egy előzményfilm, ezért ezúttal nem a korábban kiadott részek főhőseit, vagyis az Abbott-családot láthatjuk majd. Helyettük Lupita Nyong’o által alakított karakter szemszögéből tapasztalhatjuk meg, hogy milyen is volt az, amikor egyszer csak a semmiből megjelentek a vérengző űrlények. Rajta kívül megjelenik még egy Frodo nevű macska, valamint a Stranger Thingsből ismert Joseph Quinn is a főbb szereplők között. A rendezői feladatokat pedig Michael Sarnoski látta el ezúttal. Tehát ilyen értelemben sem tér vissza most Krasinski.

Ezeket olvastad már?

A Hang nélkül: Első nap június 27-étől lesz megtekinthető a magyar mozikban. Addig is, íme a friss és ropogós előzetes (egyelőre angol nyelven), ami alapján azt kell mondjuk, hogy ez a film is lehet legalább annyira jó, mint az előző részek:

Kövess Minket!



Gamer szótár