Henry Cavill el van ájulva a Hegylakó reboot forgatókönyvétől

Henry Cavill el van ájulva a Hegylakó reboot forgatókönyvétől

Egy újabb alkotás, aminek rajongóként és hatalmas szívvel vág neki a színész.

Nem lesz ugyanaz a The Witcher Henry Cavill nélkül, de mostanra már valószínűleg minden rajongó beletörődött ebbe. Ettől függetlenül a színész számára nem áll meg az élet, és bár az Argylle nagyon nem úgy sikerült, ahogy azt elvárta volna, van még néhány szenzációs projekt a tarsolyában. Egyrészt hamarosan nekilát majd a Warhammer sorozatnak, másrészt a Hegylakó feltámasztása is részben rajta múlik.

Ezeket olvastad már?

Cavill beszédes volt a filmet illetően, és megosztott néhány információt a rebootról. A Hegylakó (Highlander) eredetileg 1986-ban került a mozikba, és egy skót kardforgatóról szól, akinek halhatatlan ellenségekkel kell megküzdenie. A Russell Mulcahy által rendezett alkotásban akkor Christopher Lambert, Sean Connery, Clancy Brown és Roxanne Hart játszották a főszerepet. A Josh Horowitznak tett nyilatkozatából kiderült, hogy Hegylakó rajongó és nagyra értékeli az elődöket. Továbbá Cavill a szkript láttán is el volt ájulva:

„Erre nagyon óvatosan kell válaszolnom. Hegylakó-rajongónak mondom magamat. Nagyszerű és szórakoztató filmek voltak. Nyilvánvalóan megnéztem őket, többször is, még a tévésorozatot is. Nagyon élveztem a háttérben meghúzódó történetet. A tragikus harcos, akiben sokkal több van, mintsem csak egy menő srác, aki menő karddal menő dolgokat csinál.

Jelenleg azt nem oszthatom meg, hogy az új Hegylakó mennyire megy bele a sorozatba. Amit eddig összehoztak viszont a forgatókönyvvel, az rendkívüli. Azt hiszem, az emberek nagyon-nagyon elégedettek lesznek.

A nagy kilengések fontosak. Ha biztosra mész, akkor a végén lehet csak annyit mondanak: "eh, azt hiszem ez jó volt". De ha húzol egy merészet, akkor az emberek imádni fogják. Vagy éppenséggel utálják, bár ez néha még jó is.”

Az interjúban Horowitz felvetette, hogy Chad Stahelski (John Wick filmek rendezője) átveheti a tévésorozat néhány aspektusát. Cavill ezt nem erősítette meg, de nem is tagadta, ezért arra lehet következtetni, hogy a széria bizonyos cselekményszálait feldolgozhatják majd a rebootban. Az biztos, hogy a stábnak van merítési lehetősége, hiszen az első felvonáson kívül rendelkezésükre áll 6 folytatás és két széria is.

Az új Hegylakó filmet Chad Stahelski rendezi, a forgatókönyvet pedig Ryan J. Condal, Michael Finch és Kerry Williamson írják hozzá.

Kövess Minket!



Gamer szótár