Már az Oscar-díjra is lehet fogadni a TippmixPronál

Már az Oscar-díjra is lehet fogadni a TippmixPronál

Szerinted melyik film, rendező és színész kapja meg az aranyszobrot idén?

Mára már milliók szeretnek hétről-hétre fogadásokat kötni bizonyos sport és esport eseményekre. Bizony, a hagyományos sportok mellett az elmúlt években az elektronikus sportok világa is akkorát fejlődött, hogy a különböző fogadásokat kínáló portálokon is az élre törtek. Nincs ez másként ezen a téren hazánk legnagyobb és legnépszerűbb weboldalával sem, azonban, ha eddig meglepődött valaki azon, hogy megtippelheti a nyerteseket például egyes FIFA, LoL, CS2 vagy Dota 2-es meccseken, akkor vajon milyen reakciót vált majd ki belőle, ha elmondjuk, már az Oscar-díj is része a választéknak.

A jelölteket eközben már bejelentették, bár két személy hiánya a két legfőbb kategóriában nagy felháborodást keltett a rajongók körében, ennek ellenére nem árt átnézni a listát, hogy kik és mely alkotások versenyeznek egymással az adott kategóriákban. A 96. Oscar-gálán az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája a 2023-as év legjobb filmjeit és filmeseit részesítik elismerésben. A díjátadó ceremóniát 2024. március 10-én rendezik meg a Dolby Színházban Los Angelesben, helyi idő szerint 17:00 órától, ami itthoni idő szerint március 11-én hajnali 2 órakor esedékes.

A legnívósabb kategóriákat egyébként a TippmixPro oldalán is meg lehet találni. Itt pedig gyorsan kirajzolódik, hogy például a rendezők között Christopher Nolant (Oppenheimer) tartják toronymagasan a legnagyobb esélyesnek, hogy megkapja a szobrocskát, hiszen csak 1,03-as szorzót véstek a neve mellé, miközben a második a Szegény Párákat elkészítő Yorgos Lanthimos 13-szoros szorzóval, a többiek pedig jócskán le vannak tőlük maradva ebben a tekintetben. A másik ilyen egyértelmű kategória a kínálatban a legjobb filmért járó elismerés, itt az Oppenheimer 1,05-ös oddsal rendelkezik, míg Nolan filmjét 15-szörös szorzóval követi a Szegény Párák, míg a többire fogadva már jóval nagyobb összeg ütné a markunkat, hiszen például a The Holdovers is 26-soros pénzt ér. Ezek mellett fogadni lehet még a legjobb adaptált és eredeti forgatókönyvre, a legjobb férfi és női fő, illetve mellékszereplőkre is, de a sort még lehetne folytatni hosszasan. Aki tehát szeretne extra izgalmakat is az idei Oscar-díjhoz, és elmúlt már 18 esztendős, az nézzen szét a honlapon a kategóriák között.

Kövess Minket!



Gamer szótár