Az élőszereplős sorozat lesz a Fallout játék 5. része

Az élőszereplős sorozat lesz a Fallout játék 5. része

Merész kijelentést tett a producer a még be sem mutatott új szériáról.

A jövő hónapban a Fallout-rajongók végre belekóstolhatnak a legendás posztapokaliptikus franchise első nagy költségvetésű élőszereplős adaptációjába. Április 12-én mutatják be a Fallout tévésorozatot az Amazon Prime-on, amely a már jól ismert univerzumot sajátos módon bővíti majd.

Ezeket olvastad már?

Egy nemrég adott interjúban a sorozat egyik vezető producere, Jonathan Nolan merész kijelentést tett, és azt sugallta, hogy a széria gyakorlatilag olyan, mintha a Fallout 5 lenne. Hangsúlyozta, hogy ez a játékok nem interaktív változata, és tökéletes folytatásaként szolgál annak a sorozatnak, amelyet sokan már olyan jól ismernek.

„Mindegyik játék egy különálló történet – más város, más főszereplő – ugyanazon mitológián belül. A sorozatunk úgy viszonyul a játékokhoz, ahogy a játékok egymáshoz. Majdnem olyan, mintha mi lennénk a Fallout 5. Nem akarok elbizakodottnak tűnni, de ez a széria olyan lesz, mint egy nem interaktív változata a játéknak, igaz?”

Nolan megemlítette beszélt a Fallout-univerzum sokszínűségét is, amelyet néhány stúdió építgetett folyamatosan az 1997-es debütálása óta. A projektet A sötét lovag trilógiával végzett munkájához hasonlította, kiemelve a történetmesélésben rejlő potenciált, amelyből úgy érzi, hogy elképesztő módon lehet meríteni.

BRÉKING: Itt az élőszereplős Fallout első előzetese!

Végre nem csak képeken, de valódi előzetesen is belekóstolhatunk abba, hogy milyen is lesz a Fallout TV-sorozat!

A Fallout tévésorozat egy teljesen eredeti történetet kap majd. Minden, amit eddig láttunk a sorozatról, abszolút felidézi a játék hangulatát, de a showrunnerek inkább a Fallout 4-hez hasonlítják leginkább. Mindenesetre előzetesen bármit lehet mondani, aztán majd minden kiderül április 12-én az Amazon Prime-on.

Kövess Minket!



Gamer szótár