Szinkronosan is átéli a poklot Russel Crowe a legújabb filmjében

Szinkronosan is átéli a poklot Russel Crowe a legújabb filmjében

A főszereplők közül az egyik személyesen, a másik egy rádióvonal végén szembesül a Földi pokollal.

Egy ideje már nem nagyon lehetett hallani Liam Hemsworth-ről, de Russel Crowe is egy kicsit háttérbe szorult, pedig 2022-ben együtt dolgoztak a Pókerarc című filmben. Előbbi utána nem is vállalt munkát színészként, egészen mostanáig, míg utóbbi két ízben is feltűnt a képernyőn 2023-ban, de alighanem A pápa ördögűzője és a The Georgetown Projekt keveseknek csenghet ismerősen.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre most egy új akciófilmben, a Maga a pokolban (Land of Bad) küzdhetnek egymás oldalán az urak, amelynek a rendezője az Underwater és a Paranormal Activity: Next of Kin kettősért felelő William Eubank. A filmet már javában vetítik az Egyesült Államokban, és hamarosan digitális formában is megjelenik, illetve az egyik streamingplatformon is tiszteletét teszi a későbbiekben, hazánkba viszont csak április 25-én jut el a mozikba.

Digitálisan március 19-étől vásárolható meg, amely nem egy jó jel, hiszen 32 nappal a mozibemutatót követően már meg be is lehet majd szerezni, és erre nem sűrűn van példa. Emellett egyébként várhatóan a Hulu kínálatában érdemes majd keresni az új akciófilmet, mivel a The Avenue (a produkció forgalmazója) a korábbi alkotásait is rendre itt tette közzé. Erre a hírek szerint 2024. június közepétől lehet majd számítani, de pontos időpont még egyelőre nincsen.

A történet szerint Russell Crowe a légierő egyik kiváló pilótáját, Reapert, míg Liam Hemsworth az újonc tisztet, Kinner-t alakítja. A szereplőgárda között feltűnik még Milo Ventimiglia, Luke Hemsworth és Ricky Whittle is. A film a Fülöp-szigetek déli részén egy különleges alakulat műveletét követi nyomon, és miután parancsot kaptak, hogy mentsenek meg egy elrabolt CIA ügynököt, amely rosszul sül el, ezért az osztagnak túlélésért folytatott harcban mindent be kell vetnie, ha élve akarnak hazajutni. Amikor azonban a mentőcsapaton rajtaütnek, az újonc tiszt, Kinney elhatározza, hogy a légierő pilótája, Reaper vezetésével senkit sem hagy hátra.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN