Hivatalosan is megerősítették mikor jön a Sárkányok háza 2. évada

Hivatalosan is megerősítették mikor jön a Sárkányok háza 2. évada

Nem lesz egyszerű kivárni, de azért legalább most már nincs olyan messze a premier.

Igaznak bizonyultak a jóslások, miszerint A szimpatizáns (The Sympathizer) április 14-én kerül adásba az HBO-n, és mivel ez egy nagy sorozat a csatorna számára – többek között Robert Downey Jr. szereplése miatt –, ezért nem akartak konkurenciát állítani neki egy másik gigaprodukcióval, mint amilyen a Sárkányok háza.

Ezeket olvastad már?

A Trónok harca spinoffjának második évada tehát júniusban biztosan feltűnik majd a Max kínálatában, erősítette meg a Warner Bros. Discovery streaming- és játékfőnöke, J.B. Perrette. A frissített megjelenési dátum, amely a Morgan Stanley Technology, Media and Telecom konferenciáján adott interjú során derült ki, tovább szűkíti a sorozat korábban nyárra bejelentett várható debütálását. Nem véletlen egyébként, hogy egyre többeket érdekel mikor láthatják a folytatást, hiszen a Trónok harca előzménysorozatának második szezonját azóta várják nagy érdeklődéssel a rajongók, hogy az első évad 2022-ben lezárult.

Június bármelyik napján is kapjuk meg a következő részt belőle, az biztos, hogy a Fire and Blood történetét folytatja a széria, amely a Taragaryen királyok történetét tárja fel a Trónok harca előtti években. A könyvben történt események alapján a tervek szerint felpörgetik majd az akciót a sárkánycsatákkal és orgyilkosokkal, de számos új karaktert is bemutatnak.

George R.R. Martin eközben már látta a következő szezon első két epizódját, amelyeket nagyon komornak festett le. Továbbá azt is érdemes tudni, hogy a folytatás rövidebb lesz, mert nem tíz, hanem csak nyolc epizódot kapunk a nyáron, de a jó hír, hogy valószínűleg összességében több évadnak örülhetünk majd – a harmadikat például már be is rendelték.

„Természetesen aligha vagyok objektív, amikor a saját munkám alapján beszélek bármiről is... de azt kell mondanom, hogy szerintem mindkét epizód egyszerűen nagyszerű volt. Komor és nagyon sötét. Lehet, hogy megríkatnak. (Én magam nem sírtam, de az egyik barátom igen). Erőteljes, érzelmes, zsigeri, szívszorító. Pontosan az a fajta dolog, amit én szeretek.” – osztotta meg gondolatait az író.

Kövess Minket!