Heti akciós LoL skinek: Hajnalhozó, Lélekvirág, Tintaárny és egy csomó másik csodás skin vár most rád

Heti akciós LoL skinek: Hajnalhozó, Lélekvirág, Tintaárny és egy csomó másik csodás skin vár most rád

Március 18-ig van időd kedvezményesen beszerezni az alábbi 14 kinézet egyikét.

Miután minden vállalatnak szüksége van bevételre a piacon való túléléshez, a MOBA-király League of Legends pedig ingyenes, valamit ki kellett találnia a Riotnak. Bizonyos szempontból egyértelmű döntés volt a free-to-play modellbe beiktatni opcionális mikrotranzakciókat. Szerencsére nem annyira vészes az helyzet mint a nagy ütemben elterjed telefonos játékok esetén, de még így is eléggé megterhelő a pénztárcánknak, amikor megakad valamelyik kinézeten a szemünk. Szerencsére rendszeresen vannak akciók, amik megkímélik a költségvetésünket!

Ezen a héten is alaposan megajándékozott minket a Riot Games, jobbnál jobb játékbeli kozmetikumok kaptak leárazásokat. Szerencsére most is kedveskedik a vállalat mindegyik pozíciónak és néhány kevésbé népszerű karakternek is. A Rek'Sai, Elise és Zilean mainek mellett mindenki más is örülhet, mert most egész népszerű skinlineok tagjaival találkozhatunk az akciós boltban. Legyen az a varázslatos Kerekerdő valamelyik lakója, egy elegáns kristály rózsa, egy ragyogó hajnalhozó vagy egy kedves papírfigura; mindenki találhat magának valót.

A 35-60%-os leárazásnak köszönhetően most mindegyik Riot által kiválasztott hőskinézet ára 1000 RP alatt van. De még így sem ez az utóbbi hetek legolcsóbb felhozatala, miután 500 RP alatt csak 6 db kinézetet tudsz beszerezni.

Az alábbi galériában megtalálod mind a 14 akciós hőskinézetet a pontos árával és a kedvezmény mértékével!

A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár