LoL: Most ingyen kipróbálhatod a meta legerősebbjeit

LoL: Most ingyen kipróbálhatod a meta legerősebbjeit

Lehet szerencsénk van, lehet nem, de a mostani 20 hős között több erős és közkedvelt karakter is van.

Jelenleg 168 hős közül választhatnak a játékosok, már ha a birtokukban vannak... Mindenki egy bizonyos mennyiségű karakterrel kezdi a karrierét, de utána az összes többit nem ingyen kapja, hanem kék esszenciáért tudja megvenni. Teljesen érthető a rendszer és olyan szempontból még jó is, hogy mindenki saját maga tudja kiválasztani, hogy melyik hőst venné meg és melyiket nem. Az egyetlen gond az egésszel csak az, hogy időbe telik esszenciát gyűjtögetni. Szerencsére a Riot erre is talált megoldást: a heti ingyenes hősöket. 

Korábbi hetekhez hasonlóan most is 20 ideiglenes hőssel bővül a készleted. Ha nézed esetleg az LEC-t vagy bármelyik másik profi League of Legends közvetítést, akkor biztos találkoztál már ezeknek a karaktereknek a nagyjával. Legyen szó akár a felső ösvényről, az alsóról vagy bármelyik másik pozícióról, mindegyiknek van néhány olyan karaktere, aki nagyban dominálja az adott rolet a metában. A héten, március 18-ig most te is kipróbálhatsz néhány ilyen karaktert, ráadásul ingyenesen!

A következő galériában láthatod az összes ingyenes választást, akik között megtalálhatod szinte mindegyik LoL-liga kedvenc és legbiztonságosabb toplanerét/midlanerét, K’Santet és Faker jelenlegi legtöbbet választott midlanerét, Oriannát is. Emellett, ha szeretnél az ellenfél agyára menni, az alakváltó Neeko is rendelkezésedre áll majd.

A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár