Sportrajongóknak kötelező: motoros vászonkép a falra

Sportrajongóknak kötelező: motoros vászonkép a falra

Aki motorozik, az tudja, hogy ez nem csupán egy hobbi, hanem egy életforma is. Így a személyiségünk részévé válik szelni az utakat, nem csoda, ha ezt szeretnénk a lakásunk dekorációjában is tükrözni.

Az otthonunk olyan hely, ahová bármikor szívesen hazatérünk, praktikus, kényelmes, és ha valaki ránéz, felismer minket benne. Ehhez a bútorokon kívül stílusos, ránk jellemző dekorációs elemekre is szükség van – például fotókra a falakon. A Vaszonkepem.hu oldalán megtalálhatjuk a hozzánk illőt, cikkünk most arra vesz majd rá, hogy te is tegyél egy ilyen járgányt a falra.

Miért pont a motoros vászonkép?

  • Mert egyedi stílusa van: egy ilyen vászonkép különlegessé varázsolja otthonod, kifejezheted vele a szenvedélyed a sport irán. Mindegy hogy hová akasztod – a hálóba, a nappaliba vagy a garázsba, de akár az irodába is tökéletes választás.
  • Mert sokféle közül választhatsz: rengeteg témájú és stílusú motoros képet találhatunk ma a szolgáltatóknál, így nagy eséllyel választhatod ki azt, ami hozzád és a lakáshoz is a legjobban illik.
  • Mert ajándéknak sem utolsó: ha motoros ismerősnek, barátnak keresel ajándékot, ez egy aduász lehet.
  • Mert a minőségi anyagok jól állnak egy lakásnak: ha jó helyről rendeled a vászonképeket, kiváló minőségű anyagokból készülnek majd, amik hosszú évekig díszíthetik majd az otthonodat.

Tippek, hogy a lehető legjobban választhass

Az első lépés, hogy ki kell választanod a kép leendő helyét. A méret és a stílus majd attól függ, hogy a helyiség mekkora, milyen berendezés és enteriőr van benne. Az sem mindegy, hogy a vászonkép milyen minőségű anyagokból készül és a nyomtatás is kifogástalan-e.

Egyébként pedig csak olyan fotót, képet érdemes választani, ami igazán kedvedre való, hiszen onnantól kezdve jó sokáig fogod majd nézegetni.

Trükkök a vászonkép rendeléséhez

Sokat hangoztattuk fentebb a vászonképet, mint jó opciót a motoros képekkel való díszítésre. A rendeléshez hoztunk pár tanácsot. 

  • Legyen az áruház megbízható, járj utána a vásárlói értékeléseknek, győződj meg a fizetési lehetőségek biztonságosságáról. Nem árt, ha a garanciának és a visszaküldési módoknak is utánajársz.
  • Dolgozz saját képpel vagy stock fotóval.
  • Figyelj oda, mekkora a kép, milyen a felbontása. A stílust és hangulatot passzintsd a szobához, ahová kerülni fog, ezekhez segítenek az online szerkesztőprogramok is.
  • Kerettel vagy keret nélkül szeretnéd? Montázs legyen vagy egyedülálló kép? Dönts ezekről is. 
  • Válaszd ki a vászon méretét, típusát, és gondold át még egyszer, hogy hová kerül majd otthonodban az a bizonyos motor.
  • Ha megvan minden, add le a rendelést, és légy türelemmel, amíg megérkezik a kész mű.

Ha elégedett vagy, ne felejts el pozitív értékelést hagyni a honlapon a szolgáltatónál, hogy más vásárlók is bizalommal választhassák őket.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.