A franchise gyönyörű sztárja elárulta elkészülhet-e a következő Jumanji-film

A franchise gyönyörű sztárja elárulta elkészülhet-e a következő Jumanji-film

A színésznő egy mondattal közölte a jó és egyben rossz hírt.

Közel öt év telt el az utolsó felvonás óta, Karen Gillan viszont most azt is megosztotta, hogy miért nem vágtak még neki a Jumanji negyedik részének. A Chris Van Allsburg azonos című gyerekkönyvén alapuló akció-kaland franchise-nak egy csapat tinédzser a főszereplője, akik egy szempillantás alatt elvesznek egy társasjáték/videojáték varázslatos és annál veszélyesebb világába, miközben alaposabban megismerik önmagukat és egymást. A rebootban Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan játszotta eddig a főszerepet, és bár mindkét alkotás sikeresnek, valamint népszerűnek mondható, a következő fejezetre egyelőre nem tudni mikor kerülhet sor.

Ezeket olvastad már?

A The Hollywood Reporternek a Russell Crowe féle Sleeping Dogs című thriller kapcsán adott nemrég egy interjút Gillan, és természetesen a Jumanji 4 is szóba került. A sztár megerősítette, hogy ő és a stáb továbbra is nagyon szeretné elkészíteni azt, de van egy tényező, amit figyelembe kell venniük:

„Ha rájössz [ki a hibás azért, hogy ilyen sokáig tart], tudnál nekem szólni? Mert én nem tudom. Biztos vagyok benne, hogy trükkös mindenki időbeosztását összehangolni, de még nem hallottam róla semmit azon kívül, hogy valamikor meg fogjuk csinálni. Szóval mindannyian nagyon lelkesek vagyunk. Mindannyian szerettünk ezeken a filmeken dolgozni, és csak az a kérdés, hogy mikor folytatjuk.”

Azt sem szabad elfelejteni, hogy bár a Jumanji: A következő szinttel az időbeli ugrást könnyedén megoldották, hiszen a középiskolás szereplőkből főiskolások váltak, az idő múlását hamarosan ismét figyelembe kell vennie a stúdiónak. Míg Alex Wolff és Madison Iseman még mindig szerephez jutott egyes mainstream projektekben, mint például az Oppenheimer vagy az American Horror Stories, a többiek, köztük Ser'Darius Blain már inkább az indie filmek felé fordultak.

Kevin Hart emellett korábban tett már egy olyan kijelentést, hogy ez a hosszú várakozás a franchise végét is jelentheti, mivel ő és Johnson már megbeszélték, melyik film lesz az utolsó közös produkciójuk. Egyelőre tehát marad a várakozás a negyedik felvonással kapcsolatban.

Kövess Minket!



Gamer szótár