Nicolas Cage lehet a következő Pókember, egy nem is akármilyen projektben

Nicolas Cage lehet a következő Pókember, egy nem is akármilyen projektben

Egy készülő tévésorozat sztárja lehet a korábbi Szellemlovas.

Gyakran megfeledkezünk arról, hogy Nicolas Cage valójában már belebújt Pókember bőrébe, de nem úgy, ahogyan azt eddig Tobey Maguire, Andrew Garfield vagy épp Tom Holland tette, hiszen csak a Pókember – Irány a Pókverzumban kölcsönözte a hangját az egyik hálószövő variánsának – a Noir féle fekete jelmezes Pókfej volt ő. Ez a 2018-as alkotás egy fantasztikus animációs film, amely sokak szívét meghódította, ráadásul a folytatás minden eddiginél nagyobb sikert ért el a mozikban. A Pókverzumon át cliffhanger befejezése után egyébként úgy tűnik, hogy a Beyond the Spider-Verse-ben visszatérhet Cage, ráadásul úgy hírlik egy közelgő Spider-Man Noir élőszereplős sorozatban is ő alakíthatja majd a szuperhőst.

Ezeket olvastad már?

A sorozat, amelyet a Sony Pictures Television és az Amazon fejleszt (akárcsak a régóta készülő Silk szériát), tavaly szerződtette a The Punisherből ismert Steve Lightfootot társ-showrunnerként, és ezzel azt sugallta, hogy egy igazán sötét hangulatú sorozatot akarnak. Cage-et Steve Weintraub, a Collider munkatársa kérdezte meg az SXSW 2024-en a jövőjéről Pókemberként. Elmondása alapján voltak már beszélgetések a felek között, de még semmi sem dőlt el. A Silk hosszú előkészületi fázisát elnézve nem lennénk meglepve, ha ez is ugyanezt az utat járná be.

„Nos, azt elmondhatom, hogy beszélgettünk. Nem titok, hogy szeretem a karaktert. Úgy gondolom, hogy kombinálhatnám a kedvenc aranykori alakításaimat, azaz Robinsont, Cagney-t, Bogartot, egy olyan karakterrel, amelyet, azt hiszem, széles körben Stan Lee remekművének tartanak. Úgy látom, hogy ez egyfajta pop-art mash up lenne, de még semmi sem végleges. Ez még csak eszmecsere volt.”

Úgy tudni, hogy mind a Silk, mind a Spider-Man Noir önálló sorozatként készül, amelyek nem kapcsolódnának sem a Sony folyamatban lévő Pókember-közeli univerzumához, sem a Pókverzum-filmekhez. Nem is biztos, hogy jó ötlet lenne, hiszen az MCU is vergődik, valamint a Sony sem remekel, elég csak a legutóbbi bukásukra, a Madame Webre gondolni.

Kövess Minket!



Gamer szótár