Thor ellopja a show-t a Furiosa legújabb előzetesében

Thor ellopja a show-t a Furiosa legújabb előzetesében

Egy valódi látvány- és akcióorgia lesz, na meg reméljük felnő A harag útja szintjére.

Mostanában nem feltétlenül felfelé ívelnek a hollywoodi álomgyárból kiköpött filmek minőségi mutatói, de az biztos, hogy a Warner Bros. égisze alatt összetákolt Furiosa az év legvártabb alkotásai közé tartozik. Az első kedvcsinálót már korábban közzétette a stúdió, most viszont megörvendeztette a rajongókat egy újabb trailerrel, és ez már sokkal alaposabb bepillantást enged a történetbe. George Miller Furiosa című filmje a posztapokaliptikus Mad Max: A harag útja (Mad Max: Fury Road) előzményeként szolgált. A főszereplője Anya-Taylor Joy, ő alakítja majd a Charlize Theron által korábban megformált pusztaság harcos hercegnőjét.

Ezeket olvastad már?

A filmben a fiatal Furiosát követhetjük majd nyomon, miután elszakítják a családjától. Először kénytelen szembenézni a kietlen világ őrületével, és elég gyorsan rá kell jönnie, hogy az élete a tét. Az új trailerben levágja a haját és megkapja a robotkar-protézisét is. A sztori egy visszatekintéssel kezdődik, amikor a még nagyon fiatal Furiosát elrabolja egy motoros martalóc banda. Fiatal felnőttként aztán bosszúhadjáratra indul a Hemsworth által meg nem nevezett főkolompos ellen. Hozzá kell tennünk legutóbb az MCU-ban láttuk ilyen jópofa külsővel a színészt. Akárcsak A harag útjában az új kaland során is rengeteg autós jelenet lesz, és természetesen az akció, valamint a vérengzés sem hiányzik majd. Taylor-Joy mellett Chris Hemsworth és Tom Burke játssza a főszerepet.

A Furiosa a Mad Max franchise ötödik darabja. Miller a rendező, a forgatókönyvet pedig Nico Lathourisszal közösen írta. A Tom Hardy, Theron és Nicholas Hoult főszereplésével készült legutóbbi felvonás kereskedelmileg és kritikailag is komoly sikert aratott. 380 millió dolláros bevételt hozott és 10 Oscar-jelölést kapott, köztük a legjobb rendező, a legjobb film, a legjobb operatőr és a legjobb vizuális effektek kategóriában. Ráadásul a vágásért, a hangért, a látványtervezésért, a sminkért és a frizuráért, valamint a jelmeztervezésért is szobrot kapott.

A produkció 2024. május 24-én száguld majd be a mozikba. A Warner Bros. pedig megerősítette, hogy a filmet IMAX-ben is vetítik majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár