Megérkezett a Set 11 a TFT-be: Brozilla megmondja, hogy mire figyelj oda

Megérkezett a Set 11 a TFT-be: Brozilla megmondja, hogy mire figyelj oda

Új egységek, új szett, de a régi Brozilla!

Landolt az összes szerveren a 14.6-os League of Legends-frissítés, ami mellé megérkezett az új szett, sorozatban a 11. a Teamfight Tacticsbe. A népszerű auto-chessben ezúttal olyan történet rajzolódik ki, amelyben a legfőbb szerepet a tinta kapja. Ez az Inkborn Fables, amelyről Brozilla készített egy rövid videót, amiben összeszedte a legerősebb összeállításokat, amivel meglepheted az ellenfeleket.

A TFT új metájában nem igazán érdemes keresni a 9-es szintet, 6-os és 7-es szinten már nyugodtan meg lehet állni, ha fejben tartod a fenti tippeket. Az egyik legnépszerűbb és legerősebb kompozícióban Ahri és Yasuo kapja a főszerepet, ezeket kell rerollolni ahhoz, hogy tökéletesen működjön a stratégiád. A komplexebb buildekben a tetoválás (Bombardement, Force, Fury, Protection, Toxin és Vitality), valamint a Guinsoo megfelelő használata kerül előtérbe. Ha nincs igazán szerencséd a shopokkal, akkor sem kell aggódni, egy jól elhelyezett Morgana kihúzhat a bajból. Egy szó, mint száz, nézd meg Brozilla videóját, aztán irány az aréna!

Ha megnézted a videót, akkor láss neki a gyakorláshoz, ugyanis hamarosan érkezik a következő Starcup! Nyílt selejtezőről, valamint a ranked tabellán elfoglalt helyezéseddel juthatsz be a legjobb taktikusok közé, akik egy hatalmas LAN keretében döntik el, ki most a legjobb TFT-s Magyarországon.

Kövess Minket!



Gamer szótár