Két új Sárkányok háza trailer vezeti fel, hogy oldalt kell választania a nézőknek

Két új Sárkányok háza trailer vezeti fel, hogy oldalt kell választania a nézőknek

Rhaenyra fekete vagy Alicent zöld frakciója mellett teszed le a voksod?

Az HBO két teljesen egyedi előzetessel lepte meg a rajongókat, ezáltal még izgatottabban várhatja mindenki a néhány hónap múlva bemutatásra kerülő 2. évadot. Az egyik videó Rhaenryára, Daemon hercegre és Sárkánykő erőire koncentrál, a másik pedig Királyvár csapatára, Alicentre, az apjára, Ottóra és a gyermekeire, Aegon királyra és Aemond hercegre. A sorozat első sorban a Targaryen-dinasztia fénykorát igyekszik bemutatni, 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt a kitalált kontinensen. A 2. szezon úgy tűnik, hogy hivatalosan is a Sárkányok Tánca, a Targaryen-polgárháború kezdetét vetíti előre. Westeros véres polgárháború küszöbén áll: a Zöld és a Fekete Tanács Aegon királyért, illetve Rhaenyra királynőért harcol. Mivel mindkét fél úgy gondolja, hogy az övé a jogos hely a Vastrónon, és a Zöld és a Fekete előzetesek ezt a két nézőpontot tükrözik ugyanannak a történetnek a két egymástól elkülönülő, de egymást kiegészítő felében. A második évadban kettészakad a birodalom, és „Mindenkinek választania kell”: a nézőknek a világon mindenütt dönteniük kell, a Targaryen-ház melyik oldalára állnak.

Ezeket olvastad már?

A fantasy drámasorozat George R.R. Martin író Tűz és vér című könyvén alapul, amely a Targaryen-ház történetét meséli el. Az 1. évadban Rhaenyra Targaryen hercegnő (Emma D'Arcy) küzdelmének lehettünk szemtanúi, hogy I. Viserys király (Patty Considine) kiválasztott örökösévé váljon, valamint bepillantást nyerhettünk a Targaryenek közötti örökösödési háború előzményeibe is.

A második évadban visszatérő szereplők: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans. További visszatérő szereplők többek között: Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham.

Az új szereplők: Abubakar Salim (Alyn of Hull szerepében), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower), Simon Russell Beale (Ser Simon Strong), Clinton Liberty (Addam of Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) és Vincent Regan (Ser Rickard Thorne).

Az első évad első epizódja közel 10 millió nézőt vonzott, ami az HBO történetének legnagyobb sorozatpremierjét jelenti. A második évadban viszont csak egy nyolc részt kapunk, a debütálásra pedig júniusban kerül majd sor a Maxon. A Sárkányok háza június 17-én érkezik a Maxra.

Íme a trailerek:

Black

Green

Kövess Minket!



Gamer szótár