BRÉKING: Itt a The Batman spin-offjának, a Pingvinnek az első előzetese

BRÉKING: Itt a The Batman spin-offjának, a Pingvinnek az első előzetese

Végre elkészül a Pingvin-sorozat is, aztán jöhet a The Batman Part 2!

Megosztó film lett a 2022-es The Batman, de nekem például nagyon bejött, sokkal jobban elkapott, mint az immár halott DCEU Batmanje! Nem mondom, hogy felért Nolan Sötét lovag trilógiájához, de ott lohol szorosan a nyomában. Még ha nem is sikerül utolérnie azt, egy olyan szemszögből tudta bemutatni a már unalomig ismert karaktert, amilyenre korábban nem volt példa, még ha ez sokaknak unalmas és elnyújtott is volt. A halandók közé leereszkedett Batman, mellőzve a szuperhősök fényes páncélját és dicsőségét egy új oldalát tudta megmutatni, egy sokkal hétköznapibb oldalát, mint előtte, bármelyik filmben vagy sorozatban.

És ugyanez volt igaz a film többi szereplőjére, például a Pingvinre. A film premierjekor köztudott volt, hogy a Colin Farrell által alakított Pingvin sok jelenete a vágóasztalon végezte. A rajongók is hiányolták a karaktert a mozivásznakról, de ami késik nem múlik. A Pingvin ugyanis saját spin-off sorozatot kap.

Ezeket olvastad már?

A Max közzétette a Warner Bros. Television és a DC Studios gyártásában készülő, idén ősszel debütáló sorozat, Pingvin új teaserét. A DC Studios nyolc epizódból álló drámasorozatának főszereplője a Colin Farrell által alakított Oz Cobb - azaz a Pingvin - lesz. Akiknek nem jött be a 2022-es The Batman, az valószínűleg ezt sem kedvelik majd, elvégre ugyanaz a stílus és megközelítés, ellenben akik szerették a Matt Reeves által életrekeltett Batmant, azok valószínűleg  aPingvin sorozatban sem csalódnak majd.

A Pingvin 2024 őszén érkezik az HBO Max kínálatába.

Kövess Minket!



Gamer szótár