Hirtelen elérhetővé vált az ARK animációs sorozata

Hirtelen elérhetővé vált az ARK animációs sorozata

Nem a legszélesebb körben elterjedt platformon lehet megnézni, de akinek van előfizetése az már lecsaphat rá.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Vin Diesel bevonásával javában készül az ARK második része, de sokkal több minden még nem derült ki a videójáték folytatásáról. Az viszont derült égből villámcsapásként hatott, hogy a Paramount+ egyszer csak bemutatta az ARK: Survival Evolved régóta várt animációs adaptációját, és gyakorlatilag meglepetésként elárulta, mikor jelenik meg. Ami még meghökkentőbb, hogy már nem kell várni rá, mivel elérhető a szolgáltató kínálatában az alkotás.

Ezeket olvastad már?

Az ARK: The Animated Series címet viselő szériát először a 2020-as The Game Awards-on jelentették be egy előzetessel, majd 2022-ben ismét mutattak belőle egy kis ízelítőt, de azóta nem sokat lehetett tudni a projektről. A videóban feltűnik jó néhány dinoszaurusz, és persze az akció sem marad el, miközben teljes mértékben hozza a játékra jellemző hangulatot. A sorozat első hat epizódja tehát már elérhető a Paramount+-on.

Miről szól az ARK: The Animated Series?

Az ARK: The Animated Series Helena Walker (Madeleine Madden) paleontológusra koncentrál, aki felesége halálát gyászolva ébred fel a játék titokzatos világában. Összebarátkozik egy másik túlélővel, Bobbal (Karl Urban), és a páros megkezdi a túlélésért folytatott harcot, miközben egy szélesebb körű rejtélyre is rábukkannak.

A sorozat valószínűleg nem véletlenül látott most napvilágot nagy hirtelenséggel, hiszen hamarosan debütál majd a játék egyik DLC-je is, az ARK: Survival Ascended Scorched Earth.

Kövess Minket!