Korábban jött április elseje, a Riot Games máris új skinekkel ünnepel

Korábban jött április elseje, a Riot Games máris új skinekkel ünnepel

A League of Legends és a bolondok napja eredménye megint egy sor új skin, amiket mindenki imádni fog.

Lassan közeleg április elseje és szerencsére a Riot nem csak egy vicces bejegyzéssel, hanem egy adag új skinnel kélszül ünnepelni. A tavalyi évhez képest most eggyel többet, azaz összesen 5 kinézetet kapunk. A téma annyira nem összefüggő, mint volt a Space Groove és az Anima Squad esetében, de talán annál hatásosabb. 

A kreatív, bolondos és kaotikus design teljesen új érzést ad a hősöknek, ettől függetlenül sokak szerint nem ezek lesznek a legkelendőbb skinek. Szerintünk nem elsz gondban a Riot Games, mutatósak ezek a skinek, még ha nem a legmutatósabbak. Még ha valakinek nem is tetszik, de legalább nem egy újabb anime Lux, Ezreal vagy Miss Fortune skint kapunk. Lehet nem lesznek a legnépszerűbb kinézetek, de szükség van arra, hogy az elhanyagolt hősök is kapjanak néha egy kis figyelmet. 

Miután az egész ízlés kérdése, az lesz a legegyszerűbb, ha gyorsan végig nézed őket te magad. A skinek április 3-án érkeznek majd a  szerverekre, úgyhogy addig van időd eldönteni a véleményed ezekről az új kaotikus kinézetekről.

Choo Choo Ornn - 1350 RP

Toy Terror Cho'Gath - 1350 RP

Zesty Dip Zac és Cheddar Chief Twitch -1350 RP

Durian Defender Rammus - 1350 RP

Kövess Minket!



Gamer szótár