Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.

Kerek alma testalkat

Ennél a testalkatnál az egyik legfontosabb dolog, hogy eltereljük a figyelmet a has tájékán lévő feleslegről, és a nagyobb keblekre, valamint a formás lábakra irányítsuk.

Ebben nyújthatnak segítséget a Topicipő webáruház öv kínálatában is kapható vékony, de nem skinny fazonú, letisztult stílusú derékszíjak, illetve egy, a mell alá csatolt rugalmas, sötét kiegészítő, amely tökéletesen kiemeli majd a dekoltázsunkat.

Gömbölyded körte testalkat

Ha szeretnénk kiegyensúlyozni a testalkatunk “kritikus pontjait” (fenék, csípő, combok), akkor mindenképpen szükségünk lesz egy vékony nadrágszíjra a farmerekhez, a ruhákhoz, ingekhez és blézerekhez pedig egy feltűnő, széles női övre, amelynek a viselésével kiemelhető a karcsú derekunk.

Harmonikus homokóra testalkat

Az egyenletesen széles csípő és felsőtest egy valódi álom a hölgyek számára. Ennél a testalkatnál ugyanis egyáltalán nem kell gondolkozni azon, hogy milyen típusú öv kerüljön viselésre, mindegyik fantasztikusan fog mutatni. 

Karcsú téglalap testalkat

Akár a sors áldott meg minket olyan sportos testalkattal, mint amivel Natalie Portman vagy Sarah Jessica Parker is rendelkezik, akár kemény munka árán értük el az edzőteremben, a cél ugyanaz: a kiegészítők segítségével kiemelni a nőies vonalakat.

Ehhez pedig mindenképpen szükség lesz néhány feltűnő övre. Ne féljünk tehát a merész, mintás és szélesebb kiegészítőktől, mivel az maximális nőiességet kölcsönöz a megjelenésünknek!

Sugárzó eper testalkat

A széles vállakkal és keskeny derékkal megáldott testalkatot fordított háromszögként is szokás nevezni. Főleg a széles nadrágszíjak állnak jól az ilyen testalkatú nőknek, azon belül is színes és extravagáns verziók, mivel tökéletesen kiegyensúlyozzák a testarányokat.

Egy extra testforma a végére, amiről talán még nem is hallottunk

Azokra a hölgyekre szokás mondani, hogy a cselló testtípusba tartoznak, akik enyhén túlsúlyosak, de nagy mellekkel, vonzóan kerek fenékkel és karcsú lábakkal rendelkeznek. Oprah Winfrey tipikus példaként említhető.

Ennél a testalkatnál ugyanaz a szabály érvényes, mint a kerekded alma esetében, vagyis a ruhákat egy vastagabb, a mell alatt átmenő övvel érdemes párosítani, a nadrághoz pedig a keskenyebb szíjak jelentenek tökéletes választást.

Reméljük, hogy a cikkünk hasznosnak bizonyul majd, és sok hölgy olvasóknak segít abban, hogy a maximumot hozza ki az alkatából egy szimpla öv segítségével.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.