Annyi idő után végre megérkezett az első Yun Tal, itt a várva várt Skarner VGU

Annyi idő után végre megérkezett az első Yun Tal, itt a várva várt Skarner VGU

13 év után végre megkapta várva várt frissítését a kristály élharcosa, amit akár már most is kipróbálhatsz a PBE-n.

Skarner 2011 augusztusában csatlakozott a League of Legends karakterek csapatához, ami azt jelenti, hogy több mint 10 éve járja már az Idézők Szurdokát. Ennyi idő és több, mint 80 új hős után nem csoda, hogy egy kicsit elavultak már a kinézetei és a képességei is. Minden régi karakterrel ez történik, de a Riot már rég talált rá megoldást: VGU.

A hősök kaphatnak külön vizuális és játékmeneti frissítést vagy pedig a kettő kombinációját, a VGU-t. Egy ilyen update során a főbb jellemzőket megtartva korszerűsítik a hőst; új modellt, új kinézetet és új vagy átdolgozott képességeket adnak neki. A legtöbb karakter már egyszer átesett ilyen egy folyamaton, de van néhány hős, mint például Skarnernek akinek ez az első frissítése. Az, hogy mennyi minden változott, azt az alábbiakban részletezzük.

Játékmenet frissítés

A Riot megpróbált olyan új képességeket adni Skarnernek, amik tükrözik régi jellemét, de mégis korszerűek annyira, hogy megdobják a népszerűségét. Az új képességek videóját és részletesebb leírását az alábbiakban megtalálod.

Passzív - Remegés

Skarner támadásai, a Meghasadt föld, a Földmozgás és a Karóba húzás egy adott időtartamig tartó Remegést alkalmaz. Maximális Remegés-jelzőnél az ellenfelek az életerővel arányos varázssebzést szenvednek el az időtartam alatt. 

Q1 - Meghasadt föld

Kiragad egy sziklát a földből, amely erősíti a támadásait, és erőteljes lövedékként eldobható.

Q2 - Földmozgás

Kiragad egy sziklát a földből, amely erősíti a támadásait, és erőteljes lövedékként eldobható.

W - Szeizmikus bástya 

Skarner pajzsot von maga köré és földrengést kelt, amelynek lökéshulláma megsebzi és lelassítja az ellenfeleket.

E - Ixtali csapás

Skarner tereptárgyakon is áttörő rohamra indul. Ha egy hősbe vagy szörnybe ütközik, nekilökheti egy falnak, amivel sebzést okoz és elkábítja az áldozatot.

R - Karóba húzás 

Skarner a farkaival belecsap az ellenséges hősökbe, magatehetetlenné téve őket. Ez idő alatt Skarner szabadon mozoghat, és maga után vonszolja tehetetlen áldozatait.

Vizuális frissítés

Természetesen a teljes reworkből a hős alapkinézete és a régi skinjei sem maradhatnak ki. Az alábbi galériában megtalálhatod mindegyik splash artját és árát is. Vigyázz, úgy néz ki, hogy a Patch 14.7 után a Földrúna Skarner ára 520 RP-ról 750 RP-re fog nőni. Ha esetleg nincs meg a kinézet, akkor próbáld meg beszerezni április 3-ig. 

A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár