Egy kicsit jobban gép lett Schwarzenegger – Megműtötték a Terminátort

Egy kicsit jobban gép lett Schwarzenegger – Megműtötték a Terminátort

Florida egykori kormányzója szerint szinte mindennel szembemegy az ausztriai neveltetéséből, hogy egyáltalán erről beszél. De jó oka van rá, hogy mégis megtette!

Az Arnold’s Pump Club nevű podcastjában fedte fel Arnold Schwarzenegger, hogy múlt héten egy pacemakert ültettek be neki, ezáltal „egy kicsit jobban gép lett” – írja a New York Post. A 76 éves színész tehát egy kicsivel közelebb került ahhoz, hogy maga is Terminátorrá váljon, reméljük, ez nem jelent veszélyt az emberiségre – egészíthetnénk ki a poént. A beavatkozásra egyébként azért volt szükség, mert már három szívműtéten is átesett más okból, az egyik korábbi műtéte után pedig egy heg miatt szabálytalanná vált a szívritmusa.

Schwarzenegger azt is elmondta, hogy az ilyen információkról beszélni nem könnyű a számára. Viszont a tény, hogy ezekkel másoknak is segíthet, megnyitotta őt:

„El kell mondjam, hogy ennek a kimondása szembemegy annyi mindennel az ausztriai neveltetésemből, mert ott senki sem beszélt egészségügyi kérdésekről. Minden egészségügyi kezelést magadban tartottál. De annyi üzenetet és e-mailt kaptam az emberektől, akik szintén atrioventricularis blokkal születtek, hogy mennyi bátorságot és reményt adott nekik a saját kezelésük alatt az, hogy a műtéteimről beszélek. Szóval mióta tudom, hogy segít az embereknek az, hogy szembemegyek a titoktartó ösztöneimmel, mi mást tehetnék?”

A múlt hét hétfői, kissé váratlan műtét után egyébként remekül alakul Schwarzenegger felépülése. Kalifornia egykori kormányzója pénteken már egy környezetvédelmi eseményen szerepelt Jane Fondával, és azóta is minden rendben van vele.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár