Zsarukból szökevények: berobbant a Bad Boys 4 első előzetese

Zsarukból szökevények: berobbant a Bad Boys 4 első előzetese

Ha tisztázni akarják kollégájukat, akkor szembe kell nézniük a világgal.

Egy ideje már tudni lehet, hogy fejlesztés alatt áll a Bad Boys negyedik felvonása, miközben már a forgatásokkal is végzett a stáb. Most viszont egy olyan jó hírrel szolgálhatunk, hogy már az első trailer is megérkezett, és a címén kívül az is kiderült mikor ülhetünk be rá. Az új kaland Bad Boys Ride or Die néven fut és már júniusban berobban a mozikba. Will Smith és Martin Lawrence újra összeáll, hogy kedvenc miami zsarupárosunk most is megoldjon egy életbevágóan fontos küldetést. A negyedik felvonástól úgy tűnik ugyanazt kapjuk, amit az eddigi Bad Boys folytatásoktól is elvárhattunk – őrült akció, poénok, szurkálódások, és remek kémia a két főszereplő között. Howard rendőrfőnökről ugyanis kiderül, hogy évek óta összejátszik a kartellekkel, de Lowrey (Will Smith) és Burnett (Martin Lawrence) ezt nem akarják elhinni, ezért utánajárnak a dolognak.

Ezeket olvastad már?

A Bad Boys 4 arról is nevezetes, hogy ez az első film, amelyben Will Smith szerepet vállalt a 2022-es Oscar-gála óta. Akkor történt meg ugyanis, hogy nem csak megnyerte a legjobb színésznek járó szobrocskát a Richárd királyban (King Richard) nyújtott alakításáért, de Chris Rockot is felpofozta a színpadon. A Bad Boys franchise egyébként 1995-ben indult útjára. Az első rész gyakorlatilag Michael Bay bemutatkozó filmje, és Don Simpson producer egyik utolsó alkotása volt, mielőtt 1996-ban elhunyt.

Bay 2003-ban visszatért a folytatásra, azonban utána sokáig úgy tűnt ennyi volt a történetben. 2020-ban aztán mégis bemutatták a harmadik részt, amely az egyike volt az utolsó filmeknek, mielőtt a világjárvány miatt bezárták volna a mozikat. Ezt már Adil El Arbi és Bilall Fallah belga duó rendezte, akiknek a Ride or Die-t is köszönhetjük.

A két sztár mellett Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig és Paola Núñez is visszatérnek, de a gonosztevőt játszó Eric Dane, Ioan Gruffudd és Rhea Seehorn is feltűnik majd a képernyőn. Egy nagy változás biztosan lesz, mivel Tasha Smith váltja Theresa Randle-t, aki a trilógiában Lawrence feleségét alakította.

A Chris Bremner által írt Bad Boys Ride or Die június 7-én landol a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár