Váratlanul elhunyt a Gen V fiatal sztárja, Chance Perdomo

Váratlanul elhunyt a Gen V fiatal sztárja, Chance Perdomo

Közúti balesetben vesztette életét a színész, emiatt az új évad munkálatairól is nyilatkoztak a készítők.

Motorbalesetben hunyt el Chance Perdomo, a Chilling Adventures of Sabrina és a Gen V című tévésorozatokban szereplő brit-amerikai színész. Huszonhét éves volt.

Senki más nem volt érintett a balesetben - közölte ügynöke egy közleményben. A baleset helyszínéről vagy időpontjáról egyelőre viszont nem mondtak részleteket.

„A művészetek iránti szenvedélyét és csillapíthatatlan életkedvét mindenki észrevette, aki ismerte, és az emléke tovább él azokban, akiket a legjobban szeretett. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletre vonatkozó kívánságát, miközben szeretett fiuk és testvérük elvesztését gyászolják.”

Ezeket olvastad már?

Perdomo legutóbb a Gen V-ben, a The Boys című szuperhős-paródia-dráma spinoffjában játszott, ahol az egyik főszereplőt alakította: Andre Andersont, egy diákot, aki mágneses erőkkel képes manipulálni a körülötte lévő világot.

2017-ben tűnt fel először a képernyőn, méghozzá a BBC gyerekcsatornáján kapott lehetőséget, de később színházakban is játszott. Az egyik ismertebb szerepe egy Netflixes sorozatban jött össze, benne volt ugyanis a Sabrina hátborzongató kalandjai című szériában.

Halálhíre egyébként a Gen V producereit is mélységesen érintette, emiatt pedig egyelőre határozatlan időre elnapolták a sorozat második szezonjának forgatásait. Közleményben tudatták a nagyvilággal, hogy jelenleg még fel sem fogták mi történt, de Perdomo számukra mindig is egy kedves, szeretetreméltó személyiség volt, akiről még mindig képtelenségnek tűnik múlt időben írni.

Kövess Minket!



Gamer szótár