Guy Ritchie gengsztersorozatával bővül a Netflix kínálata

Guy Ritchie gengsztersorozatával bővül a Netflix kínálata

A The Gentlemen mellett lesz még pár újdonság, aminek érdemes lehet adni egy esélyt a hónapban.

A Netflixen jönnek és mennek a tartalmak egyfolytában. A márciusi kínálat viszont igen ígéretesnek tűnik a szokásoshoz képest is. Például ma, azaz március 7-én debütál a The Gentlemen sorozat a platformon. Ahogyan a cím is sugallja, ez Guy Ritchie azonos című, 2019-es filmjének a továbbgondolása lesz, abban a világban fog játszódni, csak más szereplőkkel és az eddig megismert események után.

A félrement John Wick spin-offal, vagyis a The Continentallal szemben itt nem felejtették el az eredeti mű alkotóját bevonni a sorozat készítésébe a stúdió fejesei. Szóval Ritchie nem csak konzultált, ő is írta a The Gentlemen forgatókönyvét. Sőt, még a rendezői székbe is beült legalább egy rész erejéig. Vagyis tényleg érdemes lesz adni egy esélyt ennek a sorozatnak, mert ha csak fele olyan jó lesz, mint a film volt, akkor remek szórakozás lesz.

Ezeket olvastad már?

Persze nem a The Gentlemen lesz az egyetlen új tartalom, amit a Netflixen nézhetünk a hónapban. Jön még a 3 Body Problem, ami egy új sorozat lesz március 21-étől az azonos című regény alapján. Valamint március 15-én debütál Lindsay Lohan új romantikus filmje, Az Ír kívánság. Ezeken kívül az utóbbi évek, évtizedek néhány érdekesebb filmje is beköszön majd.

A Mentőexpedíció (The Martian), az Utolsó éjszaka a Sohóban, az Üveg és az Éjszakai járat (Red Eye) mind olyan tartalmak, amelyeket ha eddig nem láttál, éppen itt az ideje. Cserében három zseniális filmről kell lemondanunk majd hamarosan. Például az Eurotúra csak március 14-ig lesz megtekinthető a Netflixen. A Jumanji – Vár a dzsungelre még ennyi idő sem marad, mert már március 8-án búcsúzik a platformtól. Március 12-étől pedig a Horrorra akadva-széria alkotóinak legendás képregényfilm paródiáját, vagyis a Superhero Movie-t sem nézhetjük tovább.

Kövess Minket!



Gamer szótár